Duplex Λιλικάς, Λιλικάς 82102, Ιωνία, Χίος

ΧίοςΛιλικάς, Λιλικάς 82102
  • € 340.000
  • 5+
  • 193
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 53796
Πωλείται, αποκλειστικά από το γραφείο μας, στον Αγ. Ιωάννη Λιλικά, Ακίνητο συνολικής επιφάνειας 193,07 τ.μ. εντός Οικοπέδου εκτάσεως 546,22 τ.μ.
Συγκεκριμένα εκτείνεται σε Μεζονέτα 1ου και 2ου Ορόφου επιφάνειας 116,79 τ.μ. αποτελούμενη από μεγάλο ενιαίο χώρο υποδοχής - καθιστικό με ημι αυτόνομη κουζίνα, 3 ευρύχωρα υ/δ και 2 μπάνια, ενώ διαθέτει Fan Coil (ψύξη - θέρμανση), τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα και μεγάλα μπαλκόνια και ημιυπαίθριους χώρους με μοναδική θέα θάλασσα.
Στο ισόγειο τμήμα του ακινήτου υπάρχει αυτόνομο διαμέρισμα επιφάνειας 49,50 τ.μ. αποτελούμενο από ενιαίο χώρο κουζίνα - καθιστικό, 1 υ/δ και το μπάνιο καθώς και κλειστό γκαράζ με βοηθητικούς χώρους επιφάνειας 26,78 τ.μ.
Εξωτερικά βρίσκεται διαμορφωμένος ένας παραδεισένιος χώρος εμπνευσμένος από τα φυσικά στοιχεία του αριστοκρατικού νησιού, με τσιμεντένια νεροδεξαμενή με προδιαγραφές ανοιχτής πισίνας στο ανοιχτό μέρος και εγκατεστημένες υποδομές χώρου τραπεζαρίας με μπάρμπεκιου, σχεδιασμένος με τις πιο κομψές λεπτομέρειες για ιδιωτικές στιγμές χαλάρωσης υπό την μαγευτική θέα των χρωμάτων του ουρανού και της θάλασσας.
Το πολυτελές αυτό ακίνητο είναι κατασκευασμένο με κομψούς και εκλεπτυσμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ενώ προσφέρει ένα ονειρεμένο περιβάλλον χαλάρωσης και απόλαυσης καθώς απέχει μία ανάσα από την παραλία.

Χίος Ιωνία Αγ. Ιωάννης Λιλικάς ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένη μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 193 τ.μ. σε οικόπεδο 546 τ.μ. μόνο 100 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 3 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2010 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση fan coil, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, BBQ, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από πόλη 22000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 20000 μέτρα - Τιμή: 340.000 €

Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
53796 - 18/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
193 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 340.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2010
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή