Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΙθάκηEp. Odos Kioniou-Pera Pigadiou 28300
  • € 1.450.000
  • 5+
  • 10.084
  • 3+
Περιγραφή
CAVOS SUNSET COTTAGES ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΙΘΑΚΗ ΚΑΒΟΣ ΕΛΛΑΔΑ

Το υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα Cavos Sunset Cottages που βρίσκεται κατά μήκος της δυτικής ακτής της Ιθάκης πωλείται.

Αυτό το το απίστευτο ακίνητο προσφέρει 5 ανεξάρτητες εξοχικές κατοικίες με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων η καθεμία και με την ίδια διαρρύθμιση και χαρακτηριστικά. Χωρίζονται σε δύο επίπεδα, το καθένα με τη δική του ανεμπόδιστη θέα 180 μοιρών στο στενό της Κεφαλονιάς.

Το συνολικό του ακινήτου μετράει 10 084,26τ.μ. και διαθέτει δασικά έγγραφα. Το οικόπεδο πάνω από τις εξοχικές κατοικίες που έχει έκταση 4012,15τ.μ. είναι οικοδομήσιμο και έχει οδική πρόσβαση. Οι κήποι του εξοχικού κτήματος του Cavos μαζί με τη γύρω γη είναι καλά διατηρημένοι και αποτελούνται από δύο δωδεκάδες ελαιόδεντρα, οπωροφόρα δέντρα, μπουκαμβίλια, ιβίσκο, τριανταφυλλιές και όμορφα περιποιημένους κήπους και βεράντες.

Καθώς μπαίνετε στο κτήμα υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης που φιλοξενεί μέχρι 7 αυτοκίνητα με μεγάλο προαύλιο χώρο. Ακολουθώντας αυτόν τον χώρο βρίσκονται οι τρεις κορυφαίες εξοχικές κατοικίες, ο χώρος υποδοχής, μεγάλη πισίνα, δύο εξωτερικά αποδυτήρια με w /c. Επιπλέον, υπάρχει μια ευρύχωρη αυλή με θέα στη θάλασσα με ξαπλώστρες και υπαίθρια καθίσματα για να απολαύσουν οι επισκέπτες καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής τους στο Cavos.

Αυτός ο πανέμορφος πλακόστρωτος χώρος δεν είναι μόνο ιδανικός για τους παραθεριστές, αλλά επίσης θα μπορούσε να γίνει μια άλλη πηγή εισοδήματος χρησιμοποιώντας τον ως χώρο εκδηλώσεων. Χάρη στον ειδυλλιακό χώρο, το φυσικό περιβάλλον και το γραφικό σκηνικό αυτή η επένδυση αξίζει σίγουρα να την εξετάσετε εις βάθος.

Κατεβαίνοντας την πέτρινη σκάλα οδηγεί μία στις δύο τελευταίες εξοχικές κατοικίες, κάθε εξοχική κατοικία 42m2 διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι και κήπο. Οι εξοχικές κατοικίες αποτελούνται από 1 υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ενιαίο χώρο καθιστικού, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο με εντοιχισμένη μπανιέρα, κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση και internet. Η διακόσμηση έχει διατηρηθεί κλασική και ουδέτερη με συμπληρωματικά έπιπλα από σκούρο ξύλο.

Υπάρχει επιπλέον διαμονή για έναν επιστάτη, δίπλα στην αποθήκη, το δωμάτιο πλυντηρίων και το μικρό γραφείο. Το ακίνητο διαθέτει τρεις δεξαμενές νερού καθώς και δύο φυσικά πηγάδια που παρέχουν απεριόριστη πηγή νερού στο κτήμα. Αυτή η συνεχή παροχή νερού είναι ιδιαίτερα πολύτιμη και προσθέτει στους παράγοντες που ωφελούν αυτό το ακίνητο. Επιπλέον, το κτήμα διαθέτει μια μεγάλη εφεδρική γεννήτρια σε περίπτωση μιας διακοπής ρεύματος.

Οι εξοχικές κατοικίες Cavos Sunset αποτελούν ο τέλειος συνδυασμός νησιώτικων διακοπών σε ένα από τα καλύτερα σημεία του Ιονίου.Επιπλέον είναι μια καλά εδραιωμένη επιχείρηση με πρόσθετες επενδυτικές ευκαιρίες εάν επιθυμείτε να επεκτείνετε αυτό που ήδη υπάρχει.

Εάν ενδιαφέρεστε για την αγορά και τη διαχείριση των εξοχικών σπιτιών του Cavos Sunset παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε.

Λεπτομέρειες ακινήτου
Σύνολο ακινήτων 10 084,26τ.μ.
Οικόπεδο πάνω από εξοχικές κατοικίες (οικοδομήσιμο) 4012,15τ.μ.
Οικόπεδο κάτω από εξοχικές κατοικίες 202,60τ.μ.
Εξοχικές κατοικίες 42m2 καθεμία
Πισίνα περίπου 44m2

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Μέλανη 6980315291
Email: sales@mvproperties.biz
Δείτε μας στο Instagram (mv_properties_ithaca) και το Facebook (MV Properties)
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
IDMV060STA - 26/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
10.084 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 1.450.000
Ενεργειακή απόδοση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή