Μονοκατοικία βίλα 28ης Οκτωβρίου, Μάρμαρο 82300, Καρδάμυλα, Χίος

Χίος28ης Οκτωβρίου, Μάρμαρο 82300
  • € 1.001
  • 5+
  • 736
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 53605

Πωλείται, στο Μάρμαρο Καρδαμύλων, σε μοναδική τοποθεσία με καταπληκτική θέα, υπερπολυτελή Βίλα συνολικής επιφάνειας 736,66 τ.μ. σε Οικόπεδο έκτασης 550 τ.μ.
Οι κύριοι χώροι της Βίλας, επιφάνειας 568,16 τ.μ., εκτείνονται σε 3 επίπεδα που επικοινωνούν μεταξύ τους με ανελκυστήρα αλλά και εσωτερικό κλιμακοστάσιο.
Το ισόγειο από αποτελείται από 2 ξενώνες με ιδιωτικό λουτρό έκαστος, βοηθητική κουζίνα με καθιστικό με τζάκι, wc επισκεπτών, laundry room και αποθήκες ιματισμού και τροφοδοσίας.
Στον 1ο και 2ο όροφο εκτείνεται η κύρια κατοικία και πιο αναλυτικά:
Ο 1ος όροφος αποτελείται από υπερμεγέθη ενιαίο χώρο κουζίνα – καθιστικό με τζάκι – τραπεζαρία, σαλόνι, wc επισκεπτών και ένα master room με ιδιωτικό λουτρό.
Ο 2ος όροφος αποτελείται από καθιστικό με τζάκι και χώρο γραφείου, master room με ιδιωτικό λουτρό, εσωτερικό γραφείο και walk in closet room και ακόμη ένα master room με ιδιωτικό λουτρό και εσωτερικό καθιστικό.
Οι βοηθητικοί χώροι της Βίλας εκτείνονται στο ημιυπόγειο τμήμα επιφάνειας 221,07 τ.μ. και αποτελούνται από κλειστό parking, φουντάνα συλλογής βρόχινου νερού, αποθηκευτικοί χώροι και αυτόνομο διαμέρισμα προσωπικού.
Η Βίλα διαθέτει πολυτελή και ποιοτική επίπλωση και οικιακό εξοπλισμό, μπαλκόνια και ημιυπαίθριους χώρους συνολικής επιφάνειας 146,58 τ.μ., αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, δορυφορική κεραία, συναγερμό, γεννήτρια ρεύματος, φίλτρο πόσιμου νερού και πόρτα ασφαλείας.
Ο περιβάλλοντας χώρος είναι διαμορφωμένος σε επίπεδα και διαθέτει πλακόστρωση, καλλωπιστικά δέντρα και εγκαταστάσεις BBQ.
Το ακίνητο χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής και αποτελεί ιδανική επιλογή για κατοίκηση υψηλών απαιτήσεων.
Τιμή Συζητήσιμη.
Ρωτήστε μας !!

Χίος Καρδάμυλα Μάρμαερο, Καρδάμυλα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 736 τ.μ. σε οικόπεδο 550 τ.μ. . Αποτελείται από 6 υπνοδωμάτια, 4 σαλόνια, 3 κουζίνες, 6 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2011 με ενεργειακή κλάση Β και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 171 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, playroom, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 146 τ.μ. απόσταση από πόλη 25000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 28000 μέτρα


Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
53605 - 04/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
736 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 6 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 1.001
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2011
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή