Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΧίοςΟμήρου 7, Χίος 82131
  • € 1.001
  • 315
  • 3+
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 5717
Πωλείται, στην Προκυμαία της Χίου, σε μοναδικό σημείο της Λεωφόρου Αιγαίου, Κτίριο επαγγελματικής και οικιστικής χρήσης συνολικής επιφάνειας 315,94 τ.μ.
Το κτίριο εκτείνεται σε 3 ορόφους και πιο αναλυτικά:
Στο υπερυψωμένο ισόγειο εκτείνεται Κατάστημα επιφάνειας 105,85 τ.μ., αποτελούμενο από μεγάλο ενιαίο χώρο με πρόσοψη (τζαμαρία) στο λιμάνι, κουζίνα, αποθήκη και διπλή τουαλέτα, ιδανικό προς εκμετάλλευση.
Στον 1ο όροφο εκτείνεται Οροφοδιαμέρισμα επιφάνειας 108,69 τ.μ. το οποίο αποτελείται από χώρο εισόδου, 2 υ/δ, κουζίνα, καθιστικό, χώρο γραφείου και το μπάνιο. Διαθέτει μπαλκόνι στην πρόσοψη με εκπληκτική θέα στο λιμάνι της Χίου. Το διαμέρισμα χρήζει ανακαίνισης και μπορεί να γίνει διαμερισματοποίηση, ώστε να δημιουργηθούν φοιτητικά διαμερίσματα ή διαμερίσματα τύπου Airbnb προς επένδυση με εγγυημένο εισόδημα.
Στον 2ο όροφο εκτείνεται επίσης Οροφοδιαμέρισμα επιφάνειας 101,40 τ.μ., όπου αποτελείται από χώρο εισόδου, 2 υ/δ, κουζίνα, καθιστικό, τραπεζαρία, και δυο μπάνια. Το διαμέρισμα αυτό διαθέτει γωνιακό μπαλκόνι με απεριόριστη θέα το λιμάνι και χρήζει μερικής ανακαίνισης. Μπορεί επίσης, να γίνει διαμερισματοποίηση του ορόφου, ώστε να δημιουργηθούν φοιτητικά διαμερίσματα ή διαμερίσματα τύπου Airbnb προς επένδυση με εγγυημένο εισόδημα.
Το ακίνητο αυτό αποτελεί μια από τις καλύτερες περιπτώσεις επενδυτικού ακινήτου σε ιδανική τοποθεσία στο κέντρο της πόλης.
Για ΤΙΜΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ επικοινωνήστε μαζί μας !

Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
5717 - 16/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
315 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1.001
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ε
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή