Δυάρι Καπετάν Άγρα, 632 00, Φλογητά, Φλογητά, Μουδανιά

ΜουδανιάΚαπετάν Άγρα, 632 00, Φλογητά
  • € 98.000
  • 2
  • 60
  • 1
  • R
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-539 - Μουδανιά Φλογητά ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα διαμέρισμα ημιώροφος συνολικής επιφάνειας 60 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1975 και ανακαινίστηκε το 2021. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, A/C, τέντες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 10 τ.μ. - Τιμή: 98.000 €
ΝΕΑ ΦΛΟΓΗΤΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ πωλείται διαμέρισμα 60τ.μ., ημιορόφου, πλήρως ανακαινισμένο, φωτεινό, με μεγάλο μπαλκόνι, τρίτο από την θάλασσα, παραλιακό, ευάερο, ευήλιο, σε άριστη κατάσταση. Το ακίνητο βρίσκεται σε υπέροχη τοποθεσία, σε αρίστης κατασκευής παραλιακό κτήριο, σε απόσταση 300μ από την θάλασσα, πλησίον της τοπικής τουριστικής αγοράς, δίπλα σε καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα όλων των ειδών, λούνα παρκ, σούπερ μάρκετ, ΕΛΤΑ, στάση υπεραστικού ΚΤΕΛ Χαλκιδικής με δρομολόγια προς την Θεσσαλονίκης και τα Νέα Μουδανιά, κέντρα ελέγχου υγείας και περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχουν Νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο. Απέχει μόλις 50 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη, 120 χιλιόμετρα από την Βέροια, 10 χιλιόμετρα από τα Γιαννιτσά και 550 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, άνετη σαλοκουζίνα και μεγάλο μπάνιο. Η γειτονιά είναι εκπληκτική καθώς περιστοιχίζεται από όμορφες μονοκατοικίες και πάρκα, διαθέτει ατομική θέρμανση πετρελαίου, ανακαινισμένο μπάνιο, κλιματιστικό inverter, πλακάκια στα πατώματα, κουφώματα αλουμινίου, σίτες, πόρτα ασφαλείας, εύκολο πάρκινγκ, εγκατάσταση για συναγερμό και ελάχιστα κοινόχρηστα. Έχει κατασκευαστεί το 1975, είναι καθαρό ακίνητο, φωτεινό, με άνετους χώρους, άνετο εμπρόσθιο μπαλκόνι εμπρός με θέα θάλασσα. Μοναδική ευκαιρία. Ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες με παιδιά καθώς και για επένδυση. ( 4000Ε/σεζόν )

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-539 - 10/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 98.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1975
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή