Ρετιρέ Σίβηρη, Κέντρο, Κασσάνδρα

ΚασσάνδραΣίβηρη
  • € 125.000
  • 2
  • 52
  • 1
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-540 - Κασσάνδρα Σίβηρη ΠΩΛΕΙΤΑΙ κατά αποκλειστικότητα επιπλωμένο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 52 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1998 και ανακαινίστηκε το 2020. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, ντουλάπες, πάρκινγκ, κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, BBQ, δορυφορική κεραία, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 8 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 500 μέτρα - Τιμή: 125.000 €
ΣΙΒΗΡΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ πωλείται σε κεντρικό σημείο του χωριού πολυτελές διαμέρισμα 52τμ, 2ου ορόφου, σε συγκρότημα νεόδμητων κατοικιών, κατασκευής 2007, ευάερο, ευήλιο, γωνιακό, διαμπερές, προσόψεως, σε άριστη κατάσταση. Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής, 500 μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία της Σίβηρης και την απίστευτα πανέμορφη παραλία της περιοχής, πέντε μόλις λεπτά από την κοσμοπολίτικη Καλλιθέα και δέκα λεπτά από το Σάνη. Βρίσκεται δίπλα στην τοπική αγορά, σούπερ μάρκετ, ΕΛΤΑ, εμπορικά καταστήματα όλων των ειδών, στάση υπεραστικού λεωφορείου ΚΤΕΛ Χαλκιδικής με δρομολόγια προς την πόλη της Θεσσαλονίκης και τα Νέα Μουδανιά, πολύ κοντά σε κέντρα ελέγχου υγείας και περιστοιχίζεται από πάρκα και πλατείες. Περιμετρικά του ακινήτου υπάρχουν Νηπιαγωγείο και Δημοτικό σχολείο. Κατά την είσοδο στο υπέροχο αυτό ακίνητο συναντούμε μπροστά μας την ευρύχωρη ευάερη σαλοκουζίνα και το τζάκι, όπου η κουζίνα είναι ολοκαίνουργια, γωνιακή και εντυπωσιακή. Πίσω από την την κουζίνα συναντούμε το μεγάλο υπνοδωμάτιο, το άνετο μπάνιο και ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο. Η γειτονιά είναι εκπληκτική καθώς περιστοιχίζεται από όμορφες μονοκατοικίες και πάρκα, απέραντο πράσινο, διαθέτει κλιματιστικό inverter, τζάκι για τον χειμώνα, πλακάκια στα πατώματα, ντουλάπες, καινούργια κουφώματα ενεργειακά pvc, σίτες, μεγάλο εμπρόσθιο μπαλκόνι, πόρτα ασφαλείας, πάρκινγκ, εγκατάσταση για συναγερμό και ελάχιστα κοινόχρηστα. Έχει κατασκευαστεί το 2007, είναι καθαρό ακίνητο, επιπλωμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, πλυντήριο ρούχων, ψυγείο, κουζίνα, είναι φωτεινό, με άνετους χώρους. Μοναδική ευκαιρία. Ιδανικό για ζευγάρια και οικογένειες με παιδιά καθώς και για εκμετάλλευση.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. σας (σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α). Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας. Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€ πλέον ΦΠΑ 24%. Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης - Αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος ( ΟΜΑΣΕ ).
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-540 - 23/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
52 m²
δωμάτια
2 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
κοινόχρηστα
€ 10/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1998
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή