Duplex 96 τμ, Περιοχη χώρας, Λευκάδα

Λευκάδα
  • € 325.000
  • 3
  • 96
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
ΛΥΓΙΑ, Μονοκατοικιες 96 τ.μ. σε οικόπεδο 147 τ.μ., ισόγειο, 2 επίπεδα, εξοχική κατοικία, επενδυτικό, κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, εντός σχεδίου πόλεως, έτος κατασκευής 2008, με θέα θαλασσα, 2 υ/δ, σαλόνι, τζάκι, 2 μπάνια, 1 WC, διαμπερές, προσόψεως, φωτεινό, γωνιακό, θέρμανση air-condition, με ενεργειακή κλάση Η, με δάπεδο πλακακι, διπλά τζάμια, σίτες, εσωτερική σκάλα, ανελκυστήρας, βεράντα, κήπος, μπάρμπεκιου, ανοιχτό garage, απόσταση από πόλη 5.000 μ., απόσταση από αεροδρόμιο 25.000 μ., απόσταση από νοσοκομείο 5.000 μ., δημοτικος, επιπεδο, με αποχέτευση βιολογικος, έχει δυνατότητα επαγγελματικής δραστηριότητας, άρτιο, περίφραξη, τιμή 325.000€, κωδ. 2479
Διατίθεται παραθαλάσσια μεζονέτα με κήπο, σε συγκρότημα κατοικιών, σε μικρή απόσταση από την πόλη της Λευκάδας.
Η πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη κατοικία έχει εμβαδόν 96 τ.μ. και αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα. Στο ισογείου βρίσκεται ένας ενιαίος χώρος κουζίνας -καθιστικού με τζάκι και άμεση πρόσβαση σε βεράντα. Επιπλέον υπάρχει ένα μπάνιο με ντουζιέρα και χώρος αποθήκευσης. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν δυο άνετα υπνοδωμάτια με μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες, πρόσβαση σε μπαλκόνι και δύο μπάνια με ντουζιέρα. Στον κήπο έχει οριστεί χώρος, βάσει συμβολαίου, για την κατασκευή πισίνας και υπάρχει και μία θέση στάθμευσης 12,50 τ.μ.
Τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν τη φυσική φωτεινότητα να διαπεράσει τον χώρο, ενώ η διακόσμηση δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.
Ο κήπος είναι περιποιημένος με φροντίδα και δημιουργεί ένα περιβάλλον ιδανικό για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Ο ξυλόφουρνος προσθέτει έναν αέρα παραδοσιακό ενώ το BBQ είναι ιδανικό για εκδηλώσεις με φίλους και οικογένεια.
Η μεζονέτα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, μόλις λίγα βήματα από την αμμώδη παραλία και τα καταγάλανα νερά της θάλασσας. Είναι ιδανική για οικογένειες που αναζητούν μια μόνιμη κατοικία που να προσφέρει άνεση και ποιότητα ζωής, ενώ παράλληλα παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες για τουριστική εκμετάλλευση λόγω της στρατηγικής της τοποθεσίας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2479 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
96 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 325.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή