Ξενοδοχείο προς Πώληση

Λευκάδα
  • € 1.185.000
  • 305
  • 3+
Περιγραφή
ΛΥΓΙΑ, Ενοικιαζομενα δωματια 305 τ.μ. σε οικόπεδο 1.115 τ.μ., ισόγειο, 2 επίπεδα, εξοχική κατοικία, επενδυτικό, κατάλληλο για επαγγελματική χρήση, εντός σχεδίου πόλεως, έτος κατασκευής 2008, με θέα θαλασσα, 7 υ/δ, 3 σαλόνια, 3 τζάκια, 5 μπάνια, 3 WC, 3 κουζίνες, διαμπερές, προσόψεως, φωτεινό, γωνιακό, θέρμανση air-condition, με ενεργειακή κλάση Η, με δάπεδο πλακακι, διπλά τζάμια, σίτες, εσωτερική σκάλα, βεράντα, κήπος, μπάρμπεκιου, 1 αποθήκες, 4 ανοιχτά garage, απόσταση από πόλη 5.000 μ., απόσταση από αεροδρόμιο 25.000 μ., απόσταση από νοσοκομείο 5.000 μ., δημοτικος, επιπεδο, με αποχέτευση βιολογικος, έχει δυνατότητα επαγγελματικής δραστηριότητας, άρτιο, περίφραξη, τιμή 1.185.000€, κωδ. 2475
Διατίθεται μοναδικό παραθαλάσσιο συγκρότημα τριών κατοικιών με κήπο, σε μικρή απόσταση από την πόλη της Λευκάδας.
Βρισκόμαστε σε έναν παράδεισο ηρεμίας, όπου τρείς μονοκατοικίες τοποθετούνται σε έναν ήσυχο περιβάλλον. Καθώς περπατάτε ανάμεσα στις κατοικίες, η θέα από κάθε γωνιά σας κόβει την ανάσα. Ο ορίζοντας της θάλασσας απλώνεται μπροστά σας με μια ανεπανάληπτη ομορφιά, ενώ οι Ακαρνανικές ακτές χαράσσουν έναν πανοραμικό πίνακα φυσικής γοητείας.
Οι δύο από αυτές είναι όμορες και όμοιες, έχουν έκαστη εμβαδόν περί τα 95 τ.μ. και αναπτύσσονται σε δύο επίπεδα. Στα 48 τ.μ. του ισογείου βρίσκεται ένας ενιαίος χώρος κουζίνας -καθιστικού με τζάκι και άμεση πρόσβαση σε βεράντα. Επιπλέον υπάρχει ένα μπάνιο με ντουζιέρα και χώρος αποθήκευσης. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν δυο άνετα υπνοδωμάτια με μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες, πρόσβαση σε μπαλκόνι και δύο ευρύχωρα μπάνια με ντουζιέρα. Στον κήπο έχει οριστεί χώρος, βάσει συμβολαίου, για την κατασκευή πισίνας για κάθε μία από αυτές και υπάρχει και μία θέση στάθμευσης 12,50 τ.μ.
Η τρίτη ανεξάρτητη μονοκατοικία εμβαδού 108 τ.μ. αναπτύσσεται και αυτή σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο εμβαδού 56 τ.μ. υπάρχει ενιαίος χώρος κουζίνας- καθιστικού με τζάκι με πρόσβαση σε βεράντα, ένα μπάνιο και μία μικρή αποθήκη. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία άνετα υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Υπάρχουν επιπλέον δύο αποθήκες συνολικού εμβαδού 11,40 τ.μ.
Οι μονοκατοικίες, κάθε μια με την δική της προσωπικότητα, συνδυάζουν την πολυτέλεια με την άνεση. Μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φως να διαπεράσει κάθε γωνιά του χώρου ενώ η αισθητική της κατασκευής είναι απλή και κομψή, εναρμονισμένη με το φυσικό περιβάλλον.
Το καταπράσινο περιβάλλον δημιουργεί μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, ενώ ο περιποιημένος κήπος αποτελεί το ιδανικό σημείο για χαλάρωση και ψυχαγωγία. Με περίσσεια χώρου για να φιλοξενήσετε φίλους και οικογένεια μπορείτε να απολαύσετε τις μαγειρικές σας ικανότητες στον ξυλόφουρνο και το BBQ που βρίσκονται στον κήπο.
Με τη δυνατότητα να πωλούνται και ανεξάρτητα η κάθε μονοκατοικία καθιστά το συγκρότημα ιδανικό τόσο για εκείνους που αναζητούν μια εξοχική κατοικία για την προσωπική τους χρήση, όσο και για εκείνους που επιθυμούν μια αποδοτική επένδυση στον τομέα των ακινήτων.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2475 - 10/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
305 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
3 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
Τρέχουσα χρήση κτιρίου
Ξενοδοχείο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.185.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή