Εμπορικός χώρος προς Ενοικίαση

ΠαναγιάΣταγείρων - Ακάνθου
  • € 800/μήνα
  • 140
  • 2
Περιγραφή
Νεόδμητο Κατάστημα Προς Ενοικίαση στην Περιοχή Γομάτι: Ιδανικό για Εστιατόριο ή Ταβέρνα

Προσφέρεται προς ενοικίαση ένα νεόδμητο κατάστημα στην καρδιά του χωριού Γομάτι, με άμεση πρόσβαση σε συγκοινωνίες και κοντά σε πάρκο, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για την ίδρυση ενός επιτυχημένου εστιατορίου ή ταβέρνας. Το ακίνητο, με συνολική επιφάνεια 140 τετραγωνικών μέτρων, εκτείνεται σε δύο επίπεδα (ημιυπόγειο και ισόγειο), προσφέροντας ευέλικτο χώρο προσαρμόσιμο στις ανάγκες της νέας επιχείρησης.

Υπάρχει η δυνατότητα για προσωπικές αλλαγές στη διαρρύθμιση από τον ενοικιαστή καθώς το ακίνητο βρίσκεται ακόμα στο στάδιο αποπεράτωσης. Έτσι οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον για την επιχείρησή τους. Το κατάστημα διαθέτει δύο WC, τριφασικό ρεύμα και διπλά τζάμια για ενεργειακή απόδοση, ενώ τα πλακάκια προσδίδουν ένα στιλάτο και πολυτελές φινίρισμα. Η τοποθεσία του ακινήτου κοντά σε πάρκο και η θέα του σε πλατεία προσθέτουν μια εξαιρετική αίσθηση ανοιχτού χώρου και φυσικής ομορφιάς, κάνοντάς το ιδανικό για όσους επιθυμούν να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία στους πελάτες τους.

Το κατάστημα είναι προσόψεως, φωτεινό, διαμπερές και πολυτελές, περιλαμβάνει αποθήκη, κήπο, έξοδο κινδύνου και εσωτερική αυλή, προσφέροντας έτσι πλήρη ευελιξία και λειτουργικότητα για την επιχείρηση. Βρίσκεται 7 χιλιόμετρα από την παραλία (Develiki Beach) και 9 χιλιόμετρα από την πόλη της Ιερισσού.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
758613 - 22/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
140 m²
δωμάτια
2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 800/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή