Γκαρσονιέρα πέμπτος όροφος, Μεταξουργείο, Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός

Γκάζι - Μεταξουργείο - Βοτανικός
  • € 78.000
  • 2
  • 45
  • 1
  • 5
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024
Περιγραφή
Διαμέρισμα 55τμ 5ου ορόφου μίας επταόροφης πολυκατοικίας. Aποτελείται από ένα σαλόνι, το οποίο είναι συνέχεια του χώλ, μία κρεβατοκάμαρα, κουζίνα και μπάνιο. Πολύ φωτεινό καθώς δεν το κλείνει κάποιο άλλο κτίριο μπροστά και με ανοιχτή θέα στο αστικό τοπίο. Πρόκειται για ένα ακίνητο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην Ομόνοια και στον σταθμό του μετρό. Βρίσκεται, επίσης, πολύ κοντά σε όλα τα αξιοθέατα της πόλης σε μπaρ κι εστιατόρια. Η περιοχή της Ομόνοιας αναβαθμίζεται συνεχώς και το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί μοναδική ευκαιρία για επένδυση αλλά και ιδιοκατοίκηση από νέους ή νεαρά ζευγάρια που αγαπούν το κέντρο της πόλης.
*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η Ομόνοια αποτελεί όλη την περιοχή γύρω από την Πλατεία Ομονοίας και βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, ενώ από εκεί ξεκινούν αρκετές κύριες λεωφόροι όπως οι Πανεπιστημίου, Σταδίου, Αγίου Κωνσταντίνου, 3ης Σεπτεμβρίου, Πειραιώς και Αθηνάς.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα τελευταία χρόνια η περιοχή έχει δεχθεί τεράστια ανάπτυξη με αποτέλεσμα αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες να έχουν ανοίξει στην περιοχή, ενώ επίσης δραστηριοποιούνται πληθώρα εμπορικών επιχειρήσεων.
Η γενικότερη αναβάθμιση της περιοχής μέσα από διάφορα projects δεν αφορούν μόνο το τουριστικό κλάδο καθώς αρκετά εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης πρόκειται να ανοίξουν στην Ομόνοια.

Στην περιοχή βρίσκονται πολλά αξιοσημείωτα κτίρια όπως τα πρώην ξενοδοχεία Μπάγκειον και Μέγας Αλέξανδρος καθώς και το πολυκατάστημα Hondos Center.

Προσβασιμότητα: Η Ομόνοια είναι πάρα πολύ καλά συνδεδεμένη με τις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας καθώς διαθέτει γραμμή μετρό, σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου καθώς και αρκετές λεωφορειακές γραμμές που εξυπηρετούν την περιοχή.

Επενδυτική Δύναμη: Αυτή η περιοχή βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Αθήνας, μια περιοχή που πάντα έχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους αγοραστές. Εγγυημένες αποδόσεις της επένδυσης.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02RX7Z
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
45 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 78.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή