Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΧίοςΝαυάρχου Κουντουριώτη 22, Χίος 82132
  • € 1.100.000
  • 707
  • 3+
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 517
Στο κέντρο της πόλης της Χίου, επί της οδού Κουντουριώτου, βρίσκεται ένα από τα ωραιότερα νεοκλασικά, αρχοντικά Κτίρια του νησιού, που φιλοξενούσε οικογένειες εφοπλιστών επί σειρά ετών. Το χαρακτηρίζει η επιβλητική εμφάνιση εξωτερικά και οι μοναδικές τοιχογραφίες εσωτερικά. Είναι ένα ακίνητο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας και συγκαταλέγεται στα λιγοστά μνημεία της πόλης μας. Ανακατασκευάστηκε πρόσφατα εσωτερικά και εξωτερικά και στεγάζει τμήματα του πανεπιστημίου αιγαίου της Χίου με μηνιαίο μίσθωμα 4.000€.
Το συνολικό εμβαδόν του κτιρίου είναι 707 τ.μ. αποτελούμενο από πολυτελείς χώρους γραφείων και αίθουσες διδασκαλίας σε 4 επίπεδα. Ο περιβάλλον χώρος του είναι 702 τ.μ. με στέρνα, πηγάδι και περιβόλι. Χαρακτηρίζεται ως κτίριο κόσμημα με ιδιαίτερη επενδυτική πρόταση λόγω του υψηλού εισοδήματος και της αρχιτεκτονικής αξίας του.

Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
517 - 12/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
707 m²
δωμάτια
3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Καλωδιαμένο
Εξωτερική έκθεση
Συναγερμός
Έξοδα
τιμή
€ 1.100.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1923
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή