Δυάρι Τυδέως, 26, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, 54351, Άνω Τούμπα, Τούμπα

ΤούμπαΤυδέως, 26, Θεσσαλονίκη Ελλάδα, 54351
  • € 125.000
  • 3
  • 82
  • 1
  • R
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2024
Περιγραφή
Ευκαιρία κτήσης ενός όμορφου και λειτουργικού διαμερίσματος στην Άνω Τούμπα της Θεσσαλονίκης! Αυτό το διαμέρισμα με επιφάνεια 82 τ.μ. βρίσκεται σε ημιόροφο ενός κτιρίου και προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό άνεσης και πρακτικότητας.

Το διαμέρισμα διαθέτει 2 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, τα οποία είναι ιδανικά για την οικογένειά σας, καθώς και ένα φωτεινό σαλόνι και μια λειτουργική κουζίνα. Το μπάνιο προσφέρει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε. Οι εσωτερικοί χώροι είναι διαμπερείς, παρέχοντας φυσικό φωτισμό και ευάερη ατμόσφαιρα.

Η αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο σας επιτρέπει να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τα μηνιαία κοινόχρηστα είναι μόλις €7, κάνοντας τη διαχείριση των εξόδων σας πολύ προσιτή.

Το διαμέρισμα διαθέτει επιπλέον αποθήκη, πόρτα ασφαλείας και σύστημα συναγερμού, ενισχύοντας την αίσθηση ασφάλειας. Ο προσανατολισμός προς την ανατολή εξασφαλίζει φυσικό φωτισμό, ενώ το διαμέρισμα βρίσκεται σε οικιστική ζώνη, προσφέροντας ήσυχη και φιλόξενη περιβάλλοντα.

Αυτό το ανακαινισμένο διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση και έτοιμο για κατοίκηση, δίχως να απαιτείται καμία επιπλέον επένδυση. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα άνετο και λειτουργικό σπίτι στην Άνω Τούμπα!

Η τιμή πώλησης είναι μόλις €125.000
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
57582
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
82 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ημιώροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 125.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1969
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή