Γκαρσονιέρα Ζωγράφου, Κάτω Ιλίσια, Ιλίσια

ΙλίσιαΖωγράφου
  • € 52.000
  • 1
  • 44
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Προς πώληση ημιυπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή Ζωγράφου .Το ακίνητο αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για επένδυση, παρότι χρήζει ολικής ανακαίνισης, προσφέρει μεγάλες δυνατότητες για τη δημιουργία ενός άνετου και λειτουργικού χώρου σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.
Το διαμέρισμα διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και μία κουζίνα. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 44 τμ., παρέχοντας αρκετό χώρο για άνετη διαβίωση. Η θέρμανση είναι κεντρική με μονά τζάμια.
Η τοποθεσία του ακινήτου είναι πραγματικά ευνοϊκή. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από συγκοινωνίες, πάρκο, super market, μουσείο και πανεπιστήμιο, καθιστώντας το πρακτικό και προσβάσιμο για καθημερινές ανάγκες. Επιπλέον, η παρουσία στάσης λεωφορείου σε απόσταση μόλις 100 μέτρων διευκολύνει τις μετακινήσεις σας.
Είναι μια εξαιρετική επιλογή για φοιτητές λόγω της κοντινής απόστασης από το πανεπιστήμιο. Επίσης, αποτελεί μια ευκαιρία για επένδυση, καθώς μπορείτε να αξιοποιήσετε το διαμέρισμα για ενοικίαση και να αποκτήσετε επιπλέον εισόδημα.

Τιμή: €52.000. KW Cosmos, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2121073000, email: kwcosmos@kwgreece.gr
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
305713 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
44 m²
δωμάτια
1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο
Έξοδα
τιμή
€ 52.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1965
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
θέρμανση
Κεντρική
Ενεργειακή κατηγορία
Η
Virtual tour
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή