Duplex Αγράφων 10, 263 31, Πάτρα, Κέντρο, Πάτρα

ΠάτραΑγράφων 10, 263 31, Πάτρα
  • € 900/μήνα
  • 4
  • 150
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-189 - Πάτρα Αρόη ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένη επιπλωμένη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 150 τ.μ. σε οικόπεδο 315 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 1996 με ενεργειακή κλάση Β+ και ανακαινίστηκε το 2024. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 20 τ.μ., κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 67 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 1500 μέτρα απόσταση από πόλη 1500 μέτρα - Τιμή: 900 €
Πάτρα, Αρόη - Κωδικός ακινήτου: 1-189

Σε μια όμορφη και ήσυχη γειτονιά στην Πάτρα, βρίσκεται αυτή η μεζονέτα σε οικόπεδο 315 τ.μ. Με έναν μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό, το ακίνητο αποτελείται από δύο επίπεδα με συνολική επιφάνεια 150 τ.μ.

Το ισόγειο αποτελείται από ένα άνετο σαλόνι και μια λειτουργική κουζίνα, ενώ στον όροφο βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και ένα WC. Η μεζονέτα έχει ανακαινιστεί το 2024, ενώ κατασκευάστηκε το 1996 με ενεργειακή κλάση Β+.

Απολαύστε την απεριόριστη θέα από τα μπαλκόνια της, χαλαρώνοντας στον κήπο της ή απολαμβάνοντας τις κρύες νύχτες του χειμώνα δίπλα στο τζάκι. Προσφέρει επίσης άνετο πάρκινγκ και αποθήκη 20 τ.μ.

Η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο και διαθέτει επίσης A/C, ηλιακό θερμοσίφωνα, σίτες και διπλά τζάμια για μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση. Τα πατώματα είναι από πλακάκια και ξύλο και υπάρχουν εντοιχιζόμενες ντουλάπες για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1500 μέτρα από την πόλη και την θάλασσα, προσφέροντας έτσι την ιδανική λύση για όσους θέλουν να ζήσουν κοντά στο κέντρο αλλά και να απολαύσουν την ηρεμία της ύπαιθρου.

Η μεζονέτα είναι πλήρως επιπλωμένη και διαθέτει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, ενώ η ενεργειακή της απόδοση την καθιστά ιδανική επιλογή για οικογένειες.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε σε αυτή την υπέροχη μεζονέτα! Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια επίσκεψη και να την δείτε από κοντά!

Τιμή: 900
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-189 - 18/04/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
150 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 900/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή