Ρετιρέ Ευρώτα 24, Αθήνα 11527, Πύργος Αθηνών, Αμπελόκηποι - Πεντάγωνο

Αμπελόκηποι - ΠεντάγωνοΕυρώτα 24, Αθήνα 11527
  • € 320.000
  • 5
  • 191
  • 3
  • 5
  • Ναι
Περιγραφή
Το ακίνητο που περιγράφεται βρίσκεται στους Αμπελοκήπους, κοντά στο μετρό Αμπελόκηποι, με διαδρομή μόλις 10 λεπτών με τα πόδια. Βρίσκεται στον 5ο όροφο ενός κτιρίου ρετιρέ που χτίστηκε το 1980. Το τεραστιο αυτό διαμέρισμα προσφέρει μια εντυπωσιακή εμβέλεια, με ευρύχωρο σχεδιασμό και πολλές δυνατότητες.

Αποτελείται από τρία βασικά υπνοδωμάτια, ένα walking closet που προσφέρει άφθονο χώρο αποθήκευσης, καθώς και ένα βοηθητικό μικρό δωματιάκι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εσωτερική αποθήκη. Υπάρχει επίσης ένας μεγάλος χώρος που μπορεί να εξυπηρετήσει ως γραφείο, τραπεζαρία ή επιπλέον υπνοδωμάτιο.

Ο εντυπωσιακός χώρος σαλονιού και τραπεζαρίας διαθέτει τζάκι, προσδίδοντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Το διαμέρισμα περιλαμβάνει επίσης δύο μπάνια και ένα WC. Η κουζίνα, παρόλο που είναι ευρύχωρη, χρήζει ανακαίνισης για να αναδειχθεί πλήρως ο δυναμικός της χώρος.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του ακινήτου είναι το τεράστιο μπαλκόνι 35 τ.μ., που προσφέρει υπέροχη θέα και επιπλέον χώρο για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Το διαμέρισμα θεωρείται ιδανικό για επένδυση, καθώς χρήζει ανακαίνισης και εξακολουθεί να προσφέρει αξία και δυνατότητες ανάπτυξης. Η κεντρική του τοποθεσία και ο ευρύχωρος σχεδιασμός το καθιστούν μια ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ακίνητο με πολλές δυνατότητες και επενδυτικό δυναμικό.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6158843 - 15/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ
εμβαδό
191 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
5° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Έξοδα
τιμή
€ 320.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1985
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή