Duplex Ζαναρά Δαμιανού 20, 821 31, Χίος, Πόλη Χίου, Χίος

ΧίοςΖαναρά Δαμιανού 20, 821 31, Χίος
  • € 230.000
  • 5
  • 118
  • 2
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 53006 - Χίος Πόλη Χίου Αγ. Θωμάς ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 118 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2016 με ενεργειακή κλάση Γ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 15 τ.μ., A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από πόλη 700 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 4000 μέτρα - Τιμή: 230.000 € Πωλείται, στο Κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην περιζήτητη περιοχή του Αγ. Θωμά, πολυτελούς κατασκευής Μεζονέτα συνολικής επιφάνειας 118 τ.μ., κατασκευής 2016.
Στην υφιστάμενη κατάσταση, πρόκειται για 2 όμοιες, αυτόνομες κατοικίες, η μία πάνω από την άλλη και πιο συγκεκριμένα, η μία κατοικία επιφάνειας 59,50 τ.μ., αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνα – καθιστικό – τραπεζαρία, 1 υ/δ, το λουτρό και εσωτερική αποθήκη, όπου υπάρχει η υποδομή τοποθέτησης εσωτερικής κλίμακας για την συνένωση των δύο διαμερισμάτων. Διαθέτει ημιυπαίθριους χώρους 12,10 τ.μ. με απρόσκοπτη θέα για στιγμές χαλάρωσης και εξώστη 6,39 τ.μ.
Η άλλη κατοικία, επιφάνειας 59,50 τ.μ., αποτελείται από ενιαίο χώρο υποδοχής – κουζίνα – καθιστικό, 1 υ/δ και το λουτρό με καμπίνα υδρομασάζ.
Διατίθεται αυτόνομη αποθήκη 15 τ.μ., ενώ στο υπόγειο τμήμα έχουμε 3 στεγασμένες θέσεις στάθμευσης, αποκλειστικής χρήσης και στον υπαίθριο χώρο, ανοιχτές θέσεις στάθμευσης για τους επισκέπτες.
Και οι δύο κατοικίες δίνονται, με αρίστης ποιότητας, πλήρη επίπλωση και εξοπλισμό (εντοιχισμένο πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο και στεγνωτήριο ρούχων, εντοιχισμένη ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο και εντοιχισμένο ψυγείο κάβας), ενώ διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, κλιματισμό, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα, πόρτα ασφαλείας και θυροτηλεόραση.
Το συγκρότημα διαθέτει ανελκυστήρα μέχρι και τους υπόγειους χώρους στάθμευσης.
Βρίσκεται σε εξαιρετικό σημείο κοντά στην πόλη, σε όμορφη και ήσυχη γειτονιά, δίπλα σε σχολεία και αποτελεί ιδανική επιλογή για την διαμόρφωση Μεζονέτας, μόνιμης κατοίκησης, με 3 υ/δ, 2 λουτρά, ευρύχωρο ενιαίο χώρο κουζίνας – καθιστικού – τραπεζαρίας, αυτόνομη αποθήκη και στεγασμένες θέσεις στάθμευσης.
Ρωτήστε μας !!
Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
53006 - 15/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
118 m²
δωμάτια
5 (2 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 230.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2016
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή