Duplex Καρδία, Καρδιά, Μίκρα

ΜίκραΚαρδία
  • € 166.000
  • 4
  • 122
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-1003 - Μίκρα Καρδία ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 122 τ.μ. σε οικόπεδο 500 τ.μ. . Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2008 με ενεργειακή κλάση Ζ και ανακαινίστηκε το 2010. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από μάρμαρο και πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 40 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 2000 μέτρα - Τιμή: 166.000 €
Νεόδμητη 3όροφη μεζονέτα, πολυτελούς κατασκευής 2008, σε συγκρότημα 4 μεζονετών συνολικής επιφάνειας 520 τμ, με κήπο περιμετρικά αποκλειστικής χρήσης.


-Ημιυπόγειο: 44,78 τμ ένας ενιαίος χώρος με λουτρό, με αναμονή υδραυλικών εγκαταστάσεων για κουζίνα, με επαρκέστατο φωτισμό και αερισμό, ικανός να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο (masterbedroom) ή playroom.

-ισογειο: 39,90 τμ μεγάλη σαλοτραπεζαρία με τζάκι, ημιξεχωριστή κουζίνα με πάσο, εξοπλισμένη με επώνυμες εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές (πλυντήριο πιάτων, φούρνος, κεραμική εστία, ψυγειοκαταψύκτης), φαρδιά βεράντα
.

-1ος όροφος: 36,95 τμ 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια με ντουλάπες, μεγάλο λουτρό με μπανιέρα, μεγάλη βεράντα.

Διαθέτει ατομική θέρμανση με λέβητα πετρελαίου με ανεξάρτητο μετρητή σε κάθε όροφο, 2 κλιματιστικά toyotomi inverter, ελεύθερο κοινοχρήστων, τζάκι, ενεργειακά συνθετικά κουφώματα με διπλούς υαλοπίνακες, θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, εγκατεστημένο συναγερμό, κεραμοσκεπή.



Η Καρδία είναι κωμόπολη του Δήμου Θέρμης, της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και προάστιο της πόλης της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται σε απόσταση 22 χλμ. νοτίως της Θεσσαλονίκης.
Η Καρδία συνορεύει δυτικά με τον Τρίλοφο και βόρεια με το Νέο Ρύσιο. Στα ανατολικά της βρίσκεται το Άνω Σχολάρι, ένας μικρός οικισμός με πολλά, παλιά ερείπια από την Οθωμανική περίοδο. Νοτιοανατολικά της και σε απόσταση 5 χιλιομέτρων βρίσκεται το Κάτω Σχολάρι.



ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-1003 - 14/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
122 m²
δωμάτια
4 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 166.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2008
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Ζ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή