Duplex, νέα, 300 τμ, Ομηρούπολη, Χίος

Χίος
  • € 960.000
  • 5
  • 300
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή

Στο νέο υπό ανέγερση υπερπολυτελές κτιριακό συγκρότημα που βρίσκεται στο Βροντάδο της Χίου, ΠΩΛΕΙΤΑΙ Βίλα, συνολικής επιφάνειας 300,10 τ.μ. σε Οικόπεδο εκτάσεως 614,55 τ.μ.
Η συγκεκριμένη κατοικία αποτελεί την μία εκ των τριών κατοικιών του συγκροτήματος. Πρόκειται για ένα συγκρότημα πρότυπο, εντελώς χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, σχεδιασμένο με γνώμονα την βέλτιστη χωροθέτηση των κτιρίων, την εναρμόνιση τους με τον περιβάλλοντα χώρο αλλά και με έμφαση στην μεταξύ τους σχέση. Μεγάλη σημασία έχει δοθεί επίσης στην εκμετάλλευση του προσανατολισμού, στην διαμπερότητα αλλά και στην ιδιωτικότητα των Βιλών.
Όσον αφορά το εσωτερικό του ακινήτου, η βίλα εκτείνεται σε 4 επίπεδα και αποτελείται από ενιαίο χώρο όπου συναντάται μια υπέροχη σαλοκουζίνα, χώρος τραπεζαρίας και μια minimal σχεδιασμού κλίμακα που οδηγεί στους επόμενους ορόφους όπου βρίσκονται συνολικά 3 υπνοδωμάτια ένα εκ των οποίων είναι master, ένας πολύ έξυπνα διαμορφωμένος χώρος ως playroom, σοφίτα με επιπλέον χώρο καθιστικού και mini bar, έχει συνολικά 2 μπάνια, 2 wc επισκεπτών και αποθηκευτικό χώρο. Όλοι οι εσωτερικοί χώροι εκμεταλλεύονται μαεστρικά το φως και έχουν πρόσβαση σε εξώστες ή ημι-υπαίθριους χώρους. Η Βίλα διαθέτει πλήρως αυτοματοποιημένες ηλεκτρικές και μηχανολογικές εγκαταστάσεις, καθώς συγκαταλέγεται στα smart home.
Όσον αφορά στον εξωτερικό χώρο της οικίας, εκεί συναντάμε την επιτομή της άριστης εκμετάλλευσης του χώρου, με πισίνα 32 τ.μ., διαμορφώσεις για καλλωπιστικά φυτά και χώρους χαλάρωσης. Ο εξωτερικός χώρος κάθε ακινήτου είναι αποκλειστικής χρήσης και περιλαμβάνει επίσης 2 θέσεις στάθμευσης.
Στα τεχνικά και κατασκευαστικά χαρακτηριστικά πλεονεκτήματα του ακινήτου εντάσσονται: θερμοπρόσοψη, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, αντλία θερμότητας, οικολογικό τζάκι, ιταλικά γρανιτοπλάκακια, ευρωπαϊκής κατασκευής κουζίνα, ανελκυστήρας και προεγκατάσταση συναγερμού.

Κωδικός ακινήτου: 53805 - Χίος Ομηρούπολη Βροντάδος ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα 4 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 300 τ.μ. σε οικόπεδο 614 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια και 2 WC. Είναι κατασκευασμένη το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από γρανίτη, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, πισίνα, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, σοφίτα, playroom, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 74 τ.μ. απόσταση από πόλη 4000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 7000 μέτρα - Τιμή: 960.000 €
Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
53805 - 17/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
300 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
4 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 960.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή