Εμπορικός χώρος προς Πώληση

ΒύρωναςΠύρρου 58, Βύρωνας
  • € 53.000
  • 50
  • 1
Περιγραφή
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τη RE/MAX Specialists και την προσωπική σας σύμβουλο ακινήτων Αμαλία Καλογριδάκη

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Στις πιο δημοφιλείς περιοχές της Αθήνας, στο Βύρωνα - Παγκράτι, ήρθε η ευκαιρία που ψάχνατε να ανοίξετε κατάστημα για να καλύψετε τις ανάγκες του νεανικού πληθυσμού της περιοχής. Παλιό τυπογραφείο, σε δύο επίπεδα (ισόγειο 50 τ.μ. με πατάρι 25 τ.μ.) ιδανικό για τον δημιουργικό επιχειρηματία: Γιόγκα ή πιλάτες στούντιο, κατάστημα δίσκων βινυλίου, kombucha μπαρ, αναψυκτήριο smoothie, τατουάζ parlor ή μόνιμο μακιγιάζ, αποθήκη για ιντερνετικό κατάστημα (e-store), εργαστήριο ζωγραφικής, κεραμικής, γλυπτικής, ή φωτογραφίας, μικρό στούντιο ηχογράφησης podcasts, αλλά και πιο mainstream επαγγέλματα όπως χώρος μασάζ, φυσικοθεραπευτήριο, χώρος προσωπικής εκγύμνασης, σπα, προσωπικός σεφ, γραφείο ευρέσεως εργασίας, και πολλά άλλα.

640 μέτρα από το άλσος Παγκρατίου, 700 μέτρα από τα διάσημα μεζεδοπωλεία της πλατείας Βαρνάβα και τα μπαράκια της πλατείας Προφήτη Ηλία. Σε μία από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Αθήνας, που έχει τις περισσότερες πλατείες και που απλόχερα χαρίζει επιπλέον αξία το αστικό πράσινο στο νέο σας ακίνητο!

Σημεία ενδιαφέροντος σε κοντινή απόσταση:
Καλλιμάρμαρο
Εθνικός κήπος
Εθνική πινακοθήκη
Ωδείο Αθηνών
Μουσείο Μπενάκη
Ζάππειο Μέγαρο

Για περισσότερες πληροφορίες και υπόδειξη του ακινήτου επικοινωνήστε σήμερα με την προσωπική σας σύμβουλο ακινήτων Αμαλία Καλογριδάκη στο τηλ. 6948222586.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
19-2365 - 16/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορικός χώρος
εμβαδό
50 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
Έξοδα
τιμή
€ 53.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1972
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή