Γραφείο προς Ενοικίαση

ΧίοςΒλαστού Αλεξ. 1, Χίος 82131
  • € 450/μήνα
  • 79
  • 1
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 23061
Ενοικιάζεται, στο Κέντρο της πόλης, σε εξαιρετικά εμπορικό και πολυσύχναστο δρόμο, Γραφείο 2ου Ορόφου συνολικής επιφάνειας 79 τ.μ.
Αποτελείται από άνετο χώρο υποδοχής, έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο που χωρίζεται με εσωτερική πόρτα σε 2 αυτόνομους γραφειακούς χώρους, χώρο κουζίνας και το μπάνιο.
Διαθέτει κεντρική μονάδα κλιματισμού (ψύξη - θέρμανση), πόρτα ασφαλείας, πάγκο κουζίνας από πολύ καλή ποιότητα γρανίτη, θυροτηλεόραση, τριφασικό ρεύμα και μπαλκόνι.
Πρόκειται για έναν εξαιρετικά ευήλιο και ευάερο χώρο, που βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο της πόλης, δίπλα στην κεντρική αγορά και είναι κατάλληλος για ιατρείο, γραφεία ή και οποιαδήποτε άλλη εμπορική χρήση επιθυμείτε.

Χίος Πόλη Χίου Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ γραφείο στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 79 τ.μ. . Αποτελείται από 2 χώρους, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1968 με ενεργειακή κλάση Β και ανακαινίστηκε το 2000. Διαθέτει θέρμανση κλιματισμός, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, ανελκυστήρα, A/C, σίτες, διπλά τζάμια, ανοιχτωσιά, δομημένη καλωδίωση απόσταση από πόλη 170 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 3500 μέτρα - Τιμή: 450 €

Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
23061 - 26/02/2024
συμβόλαιο
Ενοικίαση
τύπος
Γραφείο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
79 m²
δωμάτια
1 μπάνιο
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Καλωδιαμένο
Πόρτα ασφαλείας
Έξοδα
τιμή
€ 450/μήνα
κοινόχρηστα
€ 20/μήνα
εγγύηση
Δεν υποδεικνύεται
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1968
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή