Δυάρι Άτταλος, Αγία Τριάδα, Καματερό

ΚαματερόΆτταλος
  • € 250.000
  • 3
  • 85
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 91-3103 - Καματερό Άτταλος ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 85 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2001 και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 4 τ.μ., τζάκι, συναγερμό, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά - Τιμή: 250.000 € Αυτό το διαμέρισμα πρόκειται για αληθινό θεωρείο στο φως και στα φώτα πόλης.
Βρίσκεται στον 3ο όροφο και αποτελείται από δυο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα , ευρύχωρο μπάνιο (χωρητικότητας και πλυντηρίου).
Από όλα τα σημεία του σπιτιού μπορείς να απολαύσεις απλετη θέα έως την θάλασσα του Πειραιά που απλώνεται μπροστά σου. Το ακίνητο, χτίστηκε το 2001 με εξαιρετικά υλικά (αντισεισμικό). Είναι μοντέρνο, φωτεινό, προσεγμένο στην παραμικρή λεπτομέρεια κατασκευής, εξοπλισμένο με : καινούρια έπιπλα κουζίνας και ντουλάπες, κουφώματα, σίτες, θερμομονωτικά, τζάκι μοντέρνο ημικύκλιο, αποθήκη εύκολης πρόσβασης 4τμ, συναγερμός, ηλιακός, θυροτηλεόραση.

Αξίζει να τονίσουμε ότι διαθέτει parking πιλοτής με εύκολη είσοδο.
Χάρη στο κομβικό σημείο όπου είναι τοποθετημένο παρέχει άμεση πρόσβαση στην τοπική αγορά καθώς και σε κεντρικές αρτηρίες, πλησίον προαστιακού, Εθνικής και Αττικής οδού).

Ζήστε την απόλυτη εκδοχή της μοντέρνας πολυτέλειας, όπου κάθε επιθυμία σας για άνεση, στυλ και απομόνωση γίνεται πραγματικότητα!

ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΑΣΕΙΣ
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
91-3103 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
85 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
κοινόχρηστα
€ 25/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2001
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή