Duplex Ελάνη, Κέντρο, Κασσάνδρα

ΚασσάνδραΕλάνη
  • € 298.000
  • 4
  • 92
  • 2
  • Όχι
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-830 - Κασσάνδρα Ελάνη ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 92 τ.μ. σε οικόπεδο 70 τ.μ. μόνο 100 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 1987 και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, BBQ, σοφίτα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από πόλη 80000 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 80000 μέτρα - Τιμή: 298.000 €
Αυτή η πλήρως επιπλωμένη κατοικία δύο επιπέδων αποπνέει τον χαρακτήρα ενός παραδοσιακού παραθαλάσσιου σπιτιού, προσφέροντας ένα ήρεμο καταφύγιο σε ένα πολυπόθητο παραθαλάσσιο περιβάλλον.

Μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο, η μεζονέτα διαθέτει ιδιωτικό κήπο και αίθριο, προσφέροντας το τέλειο σκηνικό για υπαίθρια χαλάρωση και διασκέδαση.

Με επιφάνεια 92μ² σε δύο επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων τριών φιλόξενων υπνοδωματίων, αυτό το σπίτι προσφέρει άφθονο χώρο για την οικογένεια και τους επισκέπτες.

Βγείτε στο μπαλκόνι για να σας υποδεχτεί η μαγευτική θέα στη θάλασσα και ο χαλαρωτικός ήχος των κυμάτων, προσφέροντας μια καθημερινή υπενθύμιση της ομορφιάς και της ηρεμίας της παραθαλάσσιας ζωής.

«Ζήστε τον ειδυλλιακό τρόπο ζωής της Ελάνης σε αυτό το γοητευτικό παραθαλάσσιο καταφύγιο, όπου κάθε μέρα είναι μια γιορτή του ήλιου, της θάλασσας και της γαλήνης».

Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα μας www.edmaestate.gr

Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου βασίζονται στα στοιχεία που προσκόμισε ο εντολέας. Η τοποθεσία του ακινήτου είναι ενδεικτική.

Για υπόδειξη καλέστε μας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-830
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
92 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 298.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1987
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή