Δυάρι τρίτος όροφος, Κυπριάδου - Άνω Πατήσια, Άνω Πατήσια

Άνω Πατήσια
  • € 170.000
  • 3
  • 70
  • 1
  • 3
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-32 - Άνω Πατήσια Λαμπρινή ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 1978 και διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, πόρτα ασφαλείας, ντουλάπες, ανελκυστήρα, A/C - Τιμή: 170.000 € Κωδικός ακινήτου: 1-32. Βρίσκεται στην περιοχή Άνω Πατήσια Κυπριάδου, μια ήρεμη και οικογενειακή γειτονιά. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο και έχει συνολική επιφάνεια 70 τ.μ. Αποτελείται από άνετους χώρους, όπως 2 υπνοδωμάτια, μια ευρύχωρη σαλοκουζίνα και ένα μπάνιο. Το διαμέρισμα είναι κατασκευασμένο το 1978, αλλά έχει ανακαινιστεί πρόσφατα και είναι σε άριστη κατάσταση.

Μπορείτε να απολαύσετε τη θέα σε ανοιχτό ορίζοντα από το μπαλκόνι του διαμερίσματος. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου και τα πατώματα είναι από πλακάκι και ξύλο, προσδίδοντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης θέρμανση κεντρικής θέρμανσης με πετρέλαιο, προσφέροντας στους κατοίκους του άνεση και ζεστασιά τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Η κεντρική τοποθεσία του διαμερίσματος προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε δημόσιες συγκοινωνίες και κοντινές υπηρεσίες, όπως σούπερ μάρκετ, φαρμακεία και καταστήματα. Επιπλέον, οι κάτοικοι μπορούν να απολαύσουν τον εύκολο και γρήγορο προσβάσιμο ανελκυστήρα.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης A/C και μια πόρτα ασφαλείας για την ασφάλεια των κατοίκων. Η άνετη διαρρύθμιση του διαμερίσματος το καθιστά ιδανικό για οικογένειες ή ζευγάρια που αναζητούν έναν ευρύχωρο και άνετο χώρο.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα υπέροχο διαμέρισμα σε μια από τις καλύτερες περιοχές της πόλης. Η τιμή πώλησης είναι μόνο 170000€, κάνοντας το ακίνητο μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αξιοπρεπές και προσιτό σπίτι. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε μια ξενάγηση και να δείτε το διαμέρισμα από κοντά
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1-32 - 28/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
3° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 170.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1978
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή