Ρετιρέ Λεωφόρος Ενώσεως, 821 32, Χίος, Πόλη Χίου, Χίος

ΧίοςΛεωφόρος Ενώσεως, 821 32, Χίος
  • € 385.000
  • 3
  • 92
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 53225
Πωλείται, πολυτελές Διαμέρισμα στο Κοντάρι της Χίου.
Το ακίνητο βρίσκεται στον 1ο όροφο σε Duplex, ενός υπό-κατασκευή eco friendly Συγκροτήματος που έρχεται να αποτελέσει όαση της Χίου, με άμεση πρόσβαση στην θάλασσα και όλες τις σύγχρονες παροχές.
Η συνολική επιφάνεια του ανέρχεται σε 92,90 τ.μ. και απαρτίζεται από ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία με όλες τις ανέσεις και πρόσβαση σε ένα μεγάλο μπαλκόνι επιφάνειας 29,02 τ.μ., 2 υ/δ εκ των οποίων το ένα master room με ιδιωτικό λουτρό, laundry room και το κυρίως λουτρό.
Το διαμέρισμα διαθέτει σύστημα αφαλάτωσης και επεξεργασίας νερού, φωτοβολταϊκά πάνελ (PV panels) έτσι ώστε να παράγει την δική του ενέργεια από τον ήλιο, ενδοδαπέδια θέρμανση κορυφαίας εταιρείας, κλιματισμό αρίστης ποιότητας, ηλεκτρικά κουφώματα, κοινόχρηστο χώρο BBQ, πισίνα μεγάλων διαστάσεων, γήπεδο Beach Volley, παιδική χαρά και άνετο χώρο στάθμευσης.
Στην κατασκευή του συγκροτήματος δόθηκε μεγάλη έμφαση στη χωροθέτηση των κτιρίων, στη σχέση μεταξύ τους, στην εκμετάλλευση του προσανατολισμού τους, στην ιδιωτικότητα και στη διαμπερότητα.
Βρίσκεται σε όμορφη τοποθεσία δίπλα στα γαλάζια νερά του Αιγαίου και το προς πώληση διαμέρισμα σίγουρα θα σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και θα σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές.

Όλα τα στοιχεία της αγγελίας βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας στο γραφείο μας. Το ακριβές σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου. Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή ο Α.Φ.Μ., σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καθώς και για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
53225 - 17/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
92 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 385.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή