Duplex 60 τμ, Λιμάνι, Κέντρο - Λιμάνι Πειραιά

Κέντρο - Λιμάνι Πειραιά
  • € 292.000
  • 3
  • 60
  • 2
Περιγραφή
Σε προνομιακή τοποθεσία, στη διασταύρωση Αιγάλεω & Σφακτηρίας στον Πειραιά, η GREEN Properties παρουσιάζει ένα νέο συγκρότημα minimal αισθητικής σε γωνιακό οικόπεδο, που αποτελείται από 66 διαμερίσματα εκ των οποίων τα 12 είναι μεζονέτες.

Το κτήριο προσφέρει πλούσιες ανέσεις, μεταξύ των οποίων ένα κοινόχρηστο γυμναστήριο στον εξώστη του 8ου ορόφου, έναν κομψό χώρο υποδοχής (λόμπι), θέσεις στάθμευσης για κάθε διαμέρισμα και εξώστες διακοσμημένους με φυτά. Το εσωτερικό αίθριο, που εκτείνεται σε όλους τους ορόφους, επιτρέπει στα διαμερίσματα να έχουν άπλετο φως. Επίσης, η αποκλειστική χρήση του κήπου δίνει τη δυνατότητα στους ενοίκους να απολαμβάνουν στιγμές ιδιωτικότητας.

Το συγκρότημα διαθέτει θέα στην θάλασσα μιας και βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών από το λιμάνι και είναι πολύ κοντά στον σταθμό Μετρό του Πειραιά και το Παπαστράτειο Κολυμβητήριο.

Επιλέγοντας το νέο σας σπίτι από την GREEN Properties επιλέγετε το σπίτι των ονείρων σας! Έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε την κουζίνα και τα λουτρά με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και να επιλέξετε τα υλικά με βάση τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, πάντα με την συνεχή υποστήριξη της ειδικά καταρτισμένης, in- house ομάδας διακοσμητών μας.

Η πράσινη φιλοσοφία που πρεσβεύει η εταιρία μας εφαρμόζεται σε όλα τα έργα μας. Εκμεταλλευόμαστε τον προσανατολισμό των κτηρίων για φυσικό φως και εγκαθιστούμε φωτοβολταϊκά με σύστημα net metering για το κοινόχρηστο ηλεκτρικό ρεύμα. Επίσης, εφαρμόζουμε θερμοπρόσοψη σε ολόκληρη την εξωτερική επιφάνεια του κτηρίου για την ελαχιστοποίηση απωλειών ενέργειας και χρησιμοποιούμε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου υψηλής αισθητικής. Αυτές οι πρακτικές όχι μόνο εξοικονομούν ενέργεια, αλλά μειώνουν επίσης το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
ΚΤ2 Α2 ΣΦΑΚΤΗΡΙΑΣ - 27/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex
εμβαδό
60 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Έξοδα
τιμή
€ 292.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία fan coil
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή