Μονοκατοικία βίλα 167 τμ, Νάουσα, Πάρος

Πάρος
  • € 1.750.000
  • 4
  • 167
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Στην κορυφή του λόφου του Υστέρνι στην Πάρο βρίσκεται η Βίλα Υστέρνι με την ιδιαίτερα μοναδική θέα προς τη θάλασσα.
Βλέποντας από ψηλά προς τα ανατολικά καλυμμένη από τον βόρειο άνεμο, μπορεί κανείς να θαυμάσει από τον Αμπελά μέχρι τα Τσουκαλιά αλλά και από τα βόρεια της Νάξου έως και την Ίο.
Σε τρία λεπτά με τα πόδια θα βρεθούμε στην παραλία του Νταμουλή και σε δέκα λεπτά στην παραλία του Αμπελά αλλά και σε δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο σε όλες τις παραλίες της βόρειας Πάρου. Η Βίλα Υστέρνι είναι μεγέθους 167,75τμ με υπόλοιπο δόμησης 32,25τμ. Έχει τρία υπνοδωμάτια στο σύνολο με το ένα εκ των οποίων να βρίσκεται στον όροφο και δύο λουτρά στο ισόγειο. Το σαλόνι και η κουζίνα είναι σε έναν ενιαίο χώρο αλλά ξεχωριστά το ένα από το άλλο κάνοντας το χώρο ευρύχωρο και άνετο. Χτισμένο από την τοπική Παριανή πέτρα, διακοσμημένο με παραδοσιακής αισθητικής έπιπλα και με απαλά γήινα χρώματα όλα επιλεγμένα από την καλλιτεχνικής φύσης ιδιοκτήτες του, αυτός ο χώρος θα σας εμπνεύσει για ένα καινούργιο κεφάλαιο στο μαγευτικό βιβλίο της ζωής.
Σε οικόπεδο 4,000τμ, με έναν υπέροχο κήπο γύρω από τη βεράντα και με θέα το απέραντο γαλάζιο, θα αισθανθείτε πραγματικά την γαλήνη, την ηρεμία και το δέος του απέραντου γαλάζιου του Αιγαίου. Επιπλέον στα 5 λεπτά με το αυτοκίνητο βρίσκεται η κοσμοπολίτικη Νάουσα με τις αμέτρητες επιλογές το καλοκαίρι. Μαζί με τις δροσερές παραλίες σε απόσταση αναπνοής, αυτή τη βίλα θα αποτελέσει την πιο όμορφη καλοκαιρινή σας απόδραση.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02UFD2 - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
167 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 1.750.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Κεντρική
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή