Γκαρσονιέρα τέταρτος όροφος, Νεάπολη Εξαρχείων, Εξάρχεια - Νεάπολη

Εξάρχεια - Νεάπολη
  • € 270.000
  • 2
  • 100
  • 1
  • 4
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2024
Περιγραφή
Παρουσιάζουμε μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματίες που αναζητούν έναν σύγχρονο και άνετο χώρο εργασίας στην καρδιά της Αθήνας. Αυτός το εξαιρετικό γραφείο βρίσκεται στον τέταρτο όροφο στα Εξάρχεια και αποτελείται απο 100 τετραγωνικά μέτρα, κατασκευασμένο το 1960 και ανακαινισμένο το 2010.
Ενώ αυτή τη στιγμή λειτουργεί ως γραφείο, αυτός ο ευέλικτος χώρος μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κατοικία με τις σωστές ανακαινίσεις.
Η προνομιακή του τοποθεσία δίπλα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από τη νέα γραμμή του μετρό που πρόκειται να ανοίξει σύντομα το καθιστά ιδανική επιλογή για δικηγόρους, συμβολαιογράφους, γιατρούς και άλλους επαγγελματίες που αναζητούν μια κεντρική και εύκολα προσβάσιμη τοποθεσία.
Το ακίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, με λειτουργική κουζίνα και μπάνιο .
Ενώ προς το παρόν δεν διαθέτει υπνοδωμάτια, η ευέλικτη διάταξη επιτρέπει τη δημιουργία 2-3 υπνοδωματίων μεταμορφώνοντας τους υπάρχοντες χώρους.
Αυτό το ακίνητο είναι ένα σπάνιο εύρημα, προσφέροντας τον τέλειο συνδυασμό άνεσης, τοποθεσίας και δυνατοτήτων. Μην χάσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία να εξασφαλίσετε τον ιδανικό χώρο εργασίας ή κατοικίας στην καρδιά της Αθήνας.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσουμε μια υπόδειξη και να μάθετε περισσότερα για αυτή την εξαιρετική περίπτωση.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
W-02TVBA
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
100 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
4° όροφος, με ανσασέρ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 270.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1960
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή