Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΑφέτεςΑφέτες, Ελλάδα
  • € 320.000
  • 5+
  • 319
  • 3+
Περιγραφή

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας - Κουρουγεωργάκη Βασιλική.
Διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα προς πώληση, συγκρότημα κατοικιών στις Αφέτες Πήλιου με συνολικό εμβαδόν 319 τ.μ. εντός οικοπέδου 869 τ.μ.. Η πρόσβαση στο ακίνητο γίνεται εύκολα καθώς ο δρόμος φτάνει μέχρι και την είσοδο του ακινήτου.
Αποτελείται από τρεις ορόφους στους οποίους αριθμούνται συνολικά πέντε διαμερίσματα, ένα κοινόχρηστο κήπο, μεγάλες βεράντες μπροστά από κάθε διαμέρισμα και χώρο στάθμευσης που καλύπτει συνολικά πέντε θέσεις αυτοκινήτων. Από δυο διαμερίσματα αποτελείται ο πρώτος και ο δεύτερος όροφος και το ισόγειο του συγκροτήματος απαρτίζεται από ένα διαμέρισμα και το λεβητοστάσιο. Στον δεύτερο όροφο στεγάζονται δύο διαμερίσματα, 70τ.μ. και 47τ.μ. αντίστοιχα, αποτελούμενα το καθένα από ένα υπνοδωμάτιο, μία ευρύχωρη σαλονοκουζίνα με τζάκι, μπάνιο και ένα ενιαίο μπαλκόνι. Στον πρώτο όροφο τα διαμερίσματα έχουν εξίσου την ίδια διαρρύθμιση και είναι 64τ.μ. και 55τ.μ. το καθένα με ιδιωτική βεράντα. Ενώ στο ισόγειο το διαμέρισμα έχει δύο εισόδους και εμβαδόν 83τ.μ.. Απαρτίζεται από δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα και σαλόνι επίσης με τζάκι, μπάνιο και ιδιωτική βεράντα και κήπο.
Το συγκρότημα διαθέτει ανεμπόδιστη θέα στην Θάλασσα από την μία και από την άλλη στο βουνό Πήλιο. Όλα αυτά τα στοιχεία συνθέτουν ένα πολύ όμορφο συγκρότημα σε ένα εξίσου όμορφο γραφικό χωριό. Επίσης όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν τριφασικό ρεύμα και θέρμανση αυτόνομη πετρελαίου. Το συγκρότημα έχει οικοδομική άδεια από το 1997 αλλά αποπερατώθηκε το 2011.
Είναι σε άριστη κατάσταση, φτιαγμένο από αξιόπιστα και ποιοτικά υλικά. Βρίσκεται στο χωρίο Αφέτες του Νότιου Πηλίου, και πολύ κοντά στην δημοφιλής παραλία Αμποβός, σε μία από τις καλύτερες παραλίες του νομού απόστασης 1,5 χιλιομέτρων. Επίσης βρίσκεται κοντά και σε άλλες δημοφιλής παραλίες του Πηλίου και της Αφήσσου. Η ανεξαρτησία των πέντε διαμερισμάτων προσδίδει ευελιξία χρήσης καθιστώντας εύκολη την φιλοξενία αλλά διαθέτει και όλα τα χαρακτηριστικά ώστε να καλύψει την επενδυτική εκμετάλλευση προσδίδοντας έτσι διπλό χαρακτήρα στο ακίνητο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε πολύ να σας το υποδείξουμε.

Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
25324-9942 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
319 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Προσανατολισμός δύση
Έξοδα
τιμή
€ 320.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1997
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
Δ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή