Duplex, νέα, 145 τμ, Κέντρο, Θέρμη

Θέρμη
  • € 360.000
  • 5
  • 145
  • 3
  • Όχι
Περιγραφή
Θέρμη επέκταση πολύ κοντά στο κέντρο ,μεζονέτα- μονοκατοικία νεόδμητη , υπό κατασκευή 145τμ . σύγχρονης αρχιτεκτονικής, πολυτελής, βλέπει σε πεζόδρομο.
Είναι υπό ανέγερση εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, με ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας. Διαθέτει αντλία θερμότητας σε συνδυασμό με ενδοδαπέδια θέρμανση, Θέση στάθμευσης μεγάλες βεράντες, θυροτηλεόραση, ηλιακό θερμοσίφωνα, προεγκατάσταση συναγερμού, κλιματισμού, δορυφορικής, internet, μεγάλα ανοίγματα που προσδίδουν απόλυτη φωτεινότητα στον χώρο. Είναι υψηλής ενεργειακής κλάσης (Κλάση Α+) με κέλυφος θερμοπρόσοψη, εξαιρετικές μονώσεις σε δάπεδα και τοίχους, εξώπορτα ασφαλείας, ενεργειακά θερμοδιακοπτόμενα θερμομονωτικά – ηχομονωτικά εξωτερικά κουφώματα με διπλά τζάμια, ηλεκτρικά στόρια στα μεγάλα κουφώματα, πατώματα από ξύλο ή πλακάκι ανάλογα με την επιθυμία του αγοραστή. Υπάρχει δυνατότητα προσωπικής σας επιλογής και παρέμβασης στα υλικά, καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται σε στάδιο κατασκευής.
Αναλυτικότερα στο ισόγειο είναι η πυλωτή της μεζονέτας όπου μπορούν να παρκάρουν δύο αυτοκίνητα. Στον 1ο όροφο είναι η σαλοκουζίνα το ένα δωμάτιο και το WC. Στον 2ο όροφο είναι τρία άνετα υπνοδωμάτια το ένα master και δύο μπάνια. Υπάρχει δώμα που βγαίνει σε ειδικό φυτεμένο χώρο που καλύπτει όλη την επιφάνεια της μεζονέτας.

Η εταιρία Optimus Real Estate και όλοι οι συνεργάτες της λειτουργούν βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας. Με την υπόδειξη του ακινήτου κρίνεται απαραίτητο να υποδεικνύεται η ταυτότητα καθώς και ο ΑΦΜ σας σύμφωνα με τον Ν 4072 / 11-4-2012 ΦΕΚ 86Α.
Η διεύθυνση του ακινήτου είναι ενδεικτική.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6169965 - 13/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
145 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
2° όροφος
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Συναγερμός
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 360.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση, τροφοδοσία φυσικό αέριο
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή