Γκαρσονιέρα Δυοβουνιώτη 3, χαλανδρι, Νέο Χαλάνδρι, Χαλάνδρι

ΧαλάνδριΔυοβουνιώτη 3, χαλανδρι
  • € 162.000
  • 2
  • 76
  • 2
  • 1
  • Ναι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 683772 - Χαλάνδρι Κάτω Χαλάνδρι ΠΩΛΕΙΤΑΙ διαμέρισμα στον 1 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 76 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 1980 και διαθέτει θέρμανση κεντρική - πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι και ξύλο, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, κήπο, τέντες, δορυφορική κεραία - Τιμή: 162.000 € Κωδικός ακινήτου: 683772
Στην περιοχή του Κάτω Χαλανδρίου, σε μια ήσυχη γειτονιά, προσφέρεται προς πώληση ένα υπέροχο διαμέρισμα στον 1ο όροφο. Η συνολική του επιφάνεια είναι 76 τ.μ. και αποτελείται από ένα άνετο υπνοδωμάτιο, ένα φωτεινό σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC. Η αρχιτεκτονική του διαμερίσματος είναι άρτια και έχει κατασκευαστεί το 1980.

Το διαμέρισμα διαθέτει κεντρική θέρμανση με πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου για μεγαλύτερη θερμομόνωση, πατώματα από πλακάκι και ξύλο για ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, εντοιχισμένες ντουλάπες για εξοικονόμηση χώρου, ανελκυστήρα για μεγαλύτερη άνεση, καθώς και πολλές άλλες προσθήκες που κάνουν την καθημερινότητά σας ευκολότερη.

Στο εξωτερικό, ένας όμορφος κήπος και μια ηλιόλουστη βεράντα με τέντες σας προσφέρουν την απόλυτη ηρεμία και ξεκούραση. Επιπλέον, υπάρχει και πάρκινγκ για το αυτοκίνητό σας και δορυφορική κεραία για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές.

Το διαμέρισμα αποτελεί ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα ζεστό και άνετο σπίτι στην καρδιά του Χαλανδρίου. Η τιμή πώλησής του είναι 162.000 €. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία και επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ένα ραντεβού για να δείτε από κοντά αυτό το υπέροχο διαμέρισμα
Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.keyrealestate.gr.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
683772 - 10/05/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
76 m²
δωμάτια
2 (1 υπνοδωμάτιο, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Κοινός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 162.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
θέρμανση
Κεντρική, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή