Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 320 τμ, Κέντρο, Καλάβρυτα

Καλάβρυτα
  • € 1.490.000
  • 5+
  • 320
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Αχαΐα, Καλάβρυτα: Πωλείται ανακαινισμένη Βίλα 320τ.μ. σε 7500τ.μ. οικόπεδο.

Καλώς ήρθατε στη Stonehouse Villa & Cottages, κρυμμένη στην καρδιά του Εθνικού Γεωπάρκου Χελμού-Βουραϊκού στη Βόρεια Πελοπόννησο. Αυτή η ιδιοκτησία περιβάλλεται από τη φύση, προσφέροντας ένα μοναδικό μείγμα ομορφιάς και ηρεμίας.

Τοποθετημένη μόλις 5 χιλιόμετρα από την ιστορική πόλη των Καλαβρύτων και το Μοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου, η Stonehouse Villa είναι ένα καταφύγιο στο προστατευμένο Φαράγγι Βοριάκου. Απολαύστε εκπληκτική θέα 360° σε βουνά, δάση, ποτάμι και γραμμή τραμ ράγας. Η ιδιοκτησία, περιβαλλόμενη από προστατευμένη ζώνη, εξασφαλίζει διαρκή ηρεμία και φυσική γοητεία.

Με 7.000 τ.μ. εξωτερικού χώρου που διαθέτει δέντρα φρούτων, λουλούδια και αρωματικά φυτά, η ιδιοκτησία προσφέρει ένα αισθητηριακό όαση. Στο εσωτερικό, το σπίτι διαθέτει ένα ζεστό καθιστικό με ξυλόκαυστο τζάκι, μια καλοσχεδιασμένη κουζίνα και έναν ευρύχωρο τραπεζαρία. Ο ισόγειος όροφος προσφέρει ευελιξία με ένα διπλό υπνοδωμάτιο ή γραφείο, ένα μπάνιο και πρακτικές υπηρεσίες πλυντηρίου.

Το κυρίως σπίτι περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο με μαγευτική θέα, συνοδευόμενο από ένα πολυτελές μπάνιο. Δύο επιπλέον διπλά υπνοδωμάτια παρέχουν άνετους χώρους διαβίωσης. Η ιδιοκτησία περιλαμβάνει επίσης δύο ξενώνες, έκαστον εξοπλισμένο με σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και πατάρι.

Με στέγαστρο για 4 αυτοκίνητα, αποθηκευτικό χώρο, πέτρινη ψησταριά και επίπεδες περιοχές καθιστικού, αυτή η ιδιοκτησία προσφέρει ιδιωτικότητα και άνεση. Η Stonehouse Villa δεν είναι απλώς ένα σπίτι, αλλά μια υποδοχή στη φύση, προσφέροντας θέατρα ζωής, ηρεμία και άνεση, όλα μόλις 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το χιονοδρομικό κέντρο. Τιμή 1.490.000€ | Κωδικός Ακινήτου: #652532

Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
652532 - 27/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα
εμβαδό
320 m²
δωμάτια
5+ (6 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Επιπλωμένο
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 1.490.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1986
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή