Duplex Τσαλντάρη Παν., Νεράντζα, Βέλο

ΒέλοΤσαλντάρη Παν.
  • € 420.000
  • 5+
  • 216
  • 3+
Περιγραφή
Νεράντζα Βέλου Κορινθίας ΠΩΛΕΙΤΑΙ παραθαλάσσια νεόδμητη, ανεξάρτητη μονοκατοικία πολυτελούς κατασκευής συνολικής επιφάνειας 176,46 τ.μ. κύριοι χώροι, 39,82 τ.μ. βοηθητικοί χώροι καταπληκτικό φροντισμένο κήπο, είναι κατασκευής 2007, με απεριόριστη θέα σε θάλασσα και βουνό και μόνο 300 μέτρα από την θάλασσα.

Το ακίνητο βρίσκεται εντός οικισμού, σε οικόπεδο 971 τμ, με υπόλοιπο δόμησης άλλων 2 κατοικιών 240 τμ και 120 τμ.

Το ακίνητο εκτείνεται σε 3 επίπεδα και έχει την εξής διαρρύθμιση:
Α) 41,36 τμ πολύ φωτεινό ημιισόγειο με ενιαία σαλοκουζίνα, τζάκι, μεγάλη εντοιχισμένη ντουλάπα και λουτρό. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει και κλειστό πάρκινγκ και λεβητοστάσιο. Έχει πρόσβαση και από έξω με άμεση πρόσβαση στον κήπο, αλλά και από μέσα με εσωτερική μαρμάρινη σκάλα που το συνδέει τα άλλα δύο επίπεδα της μεζονέτας, άρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ανεξάρτητη κατοικία/ ξενώνας.
Β) Υπερυψωμένο ισόγειο 81,18 τ.μ., με πολύ μεγάλο ενιαίο χώρο σαλόνι –κουζίνα, σύγχρονη κουζίνα με πάσο και πλήρως εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές, σαλοτραπεζαρία με υπέροχο τζάκι, με πρόσβαση σε 1 μπαλκόνι και 1 μεγάλη βεράντα, ένα μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και παράθυρο και μαρμάρινη σκάλα που το συνδέει με τον όροφο. Σε αυτό το επίπεδο βρίσκεται και το μάστερ υπνοδωμάτιο με εντοιχισμένη ντουλάπα και δικό του μπαλκόνι, το οποίο διαθέτει δικό του μεγάλο μπάνιο με παράθυρο και μεγάλη μπανιέρα με τζακούζι.
Γ) Στον όροφο 54 τ.μ. ο οποίος διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια με εντοιχισμένες ντουλάπες και βεράντες, μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα με σύστημα υδρομασάζ, ανοιχτός χώρος καθιστικού – γραφείου και πολύ μεγάλη βεράντα 35 τμ. με απεριόριστη θέα σε όλο τον κορινθιακό κόλπο και την ορεινή Κορινθία.
Συνολικά η μονοκατοικία διαθέτει 3 υπνοδωμάτια όλα με εντοιχισμένη ντουλάπα,μπαλκονόπορτα και βεράντες, 4 μπάνια, 2 κουζίνες, 2 τζάκια, δύο πόρτες ασφαλείας, σύστημα συναγερμού σε κάθε όροφο, θέρμανση λέβητα πετρελαίου με αυτονομία σε κάθε όροφο, ηλιακός τριπλής ενέργειας, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, σίτες, πατώματα από πλακάκι, τζακούζι, υδρομασάζ, ηλεκτρικές συσκευές, σκαλιά εισόδου, μαρμάρινη εσωτερική σκάλα, κήπο, χτιστό BBQ, δεξαμενή νερού με πιεστικό, κλειστό πάρκινγκ- αποθήκη και πολλές θέσεις στάθμευσης μέσα στο οικόπεδο, περίφραξη.
Ο εξωτερικός χώρος είναι διαμορφωμένος με γκαζόν, καλλωπιστικά φυτά και δέντρα, είναι μερικώς πλακοστρωμένος και διακοσμημένος όμορφα.

Έχει τις προδιαγραφές τόσο για μόνιμη όσο και για εξοχική κατοικία, ενώ θα μπορούσε να αξιοποιηθεί και επενδυτικά μιας και η περιοχή έχει ιδιαίτερη ζήτηση τουριστικά.

Απόσταση 100km από Αθήνα, 130km από αεροδρόμιο και 10 λεπτά από προαστιακό σιδηροδρομικό σταθμό. Λόγω της προνομιακής θέσης καθίσταται ιδανική, αφού είναι πολύ κοντά στην Παλαιά και στην Νέα Εθνική Οδό, αλλά και στον Προαστιακό σιδηρόδρομο, ενώ είναι δίπλα σε διάσημες λουτρόπολεις (Κόρινθος 18km, Λουτράκι 25km, Ξυλόκαστρο 15km, Ναύπλιο 70km), με εγκύτητα σε ορεινούς προορισμούς(Τρίκαλα Κορινθίας 45 km, χιονοδρομικό Ζήρειας 55 km, Καλάβρυτα 90 km) και αρχαιολογικούς χώρους (Αρχ. Θέατρο και μουσείο Αρχ.Σικυών, Αρχ.Κόρινθος,Αρχ. Νεμέα, Αρχ Θέατρο Επiδαύρου)
Ιδιώτης, Τηλ. επικοινωνίας 6974399680 , ώρες ***/******* και 17 :30 - 21 :30 , τιμή 420.000€,
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6171381 - 18/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
216 m²
δωμάτια
5+ (3 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 420.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2007
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης