Μονοκατοικία βίλα 120 τμ, Περιοχη χώρας, Λευκάδα

Λευκάδα
  • € 540.000
  • 4
  • 120
  • 2
  • Όχι
Περιγραφή
ΑΠΟΛΠΑΙΝΑ, Μονοκατοικιες 120 τ.μ. σε οικόπεδο 330 τ.μ., βαμμένο, 2 επίπεδα, εξοχική κατοικία, πολυτελές, επενδυτικό, σε οικιστική περιοχή, έτος κατασκευής 2000, καλη, 3 υ/δ, σαλόνι, τζάκι, μπάνιο, 1 WC, κουζίνα, διαμπερές, προσόψεως, φωτεινό, γωνιακό, θέρμανση καυστηρα πετρελαιου, κλιματισμός, με ενεργειακή κλάση Ζ, με δάπεδο μαρμαρο, διπλά τζάμια, σίτες, πόρτα ασφαλείας, συναγερμός, βεράντα, κήπος, αποθήκη, κλειστό garage, ανοιχτό garage, τιμή 540.000€, κωδ. 2483
Αυτή η εξαιρετική μονοκατοικία βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία, που προσφέρει μια απόλυτα ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Απολαμβάνοντας μια πανοραμική θέα προς την πόλη της Λευκάδας, την πανέμορφη παραλία του Αγίου Ιωάννη και ακόμα και την γραφική πόλη της Πρέβεζας στον ορίζοντα, η μονοκατοικία αυτή προσφέρει μια εμπειρία διαβίωσης.
Η λειτουργικότητα και η άνεση είναι βασικά χαρακτηριστικά αυτής της μονοκατοικίας. Το ισόγειο συνολικού εμβαδού 120 τ.μ. αποτελείται από έναν ευρύχωρο χώρο καθιστικού με τζάκι και τραπεζαρία με πρόσβαση στο μπαλκόνι που απολαμβάνει την πανοραμική θέα. Η κουζίνα, σε αυτόνομο χώρο, είναι σχεδιασμένη με μοντέρνα ντουλάπια και τελευταίας τεχνολογίας εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχουν επίσης 3 μεγάλα υπνοδωμάτια με μεγάλες ντουλάπες, ένα μπάνιο με μπανιέρα και ένα WC. Όλοι οι χώροι έχουν πρόσβαση σε βεράντες, προσφέροντας έναν ακόμα τρόπο για να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής.
Είναι σημαντικό να αναφερθεί η ύπαρξη ενός χώρου garage περίπου 40 τ.μ. που προσφέρει πρόσθετη λειτουργικότητα στη μονοκατοικία. Εδώ υπάρχει ένα επιπλέον WC και ένας χώρος αποθήκευσης. Η θέρμανση του σπιτιού εξασφαλίζεται με καλοριφέρ, προσφέροντας θέρμανση κατά τους χειμερινούς μήνες. Επίσης, υπάρχουν air conditions σε κάποιους χώρους του σπιτιού και τέλος έχει προβλεφθεί και έχει γίνει εγκατάσταση συστήματος συναγερμού.
Στον περιβάλλοντα χώρο το γκαζόν και η πέτρα δημιουργούν έναν όμορφο κήπο που είναι πλήρως διαμορφωμένος για να προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον. Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης ψησταριάς και κατασκευής μιας πισίνας, προσφέροντας έτσι άφθονες επιλογές για ψυχαγωγία και χαλάρωση στον κήπο. Η δε ιδιωτικότητα, η ησυχία και η επαφή με την φύση εξασφαλίζονται καθώς η κατοικία βρίσκεται στο τέλος αδιέξοδου δρόμου.
Αυτή η κατοικία αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τον συνδυασμό της μόνιμης κατοικίας με την απόλυτη ιδιωτικότητα και την ηρεμία σε μια κατοικημένη περιοχή.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
2483 - 14/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
2 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 540.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2000
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή