• € 550.000
  • Όχι
  • 128
  • 2
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2024
Περιγραφή
Πωλείται πανέμορφο chalet στον Επτάλοφο Παρνασσού, με εκπληκτική θέα και εξαιρετικές παροχές.

Το chalet, με εμβαδόν 128m2, βρίσκεται σε οικόπεδο 1.300m2, προσφέροντας αρκετό χώρο για ανέσεις και απολαύσεις.

Η προνομιούχα τοποθεσία, σας επιτρέπει να απολαύσετε το καθαρό οξυγόνο των ορεινών κορυφών και την ηρεμία της φύσης. Το chalet προσφέρει επίσης γρήγορη πρόσβαση σε πεζοπορία, σκι, και άλλες δραστηριότητες, καθιστώντας το ιδανικό για λάτρεις της φύσης και του εξωτερικού αθλητισμού.

Το εσωτερικό του chalet αποτελείται από έναν ευρύχωρο και φωτεινό καθιστικό χώρο με τζάκι, και μπιλιάρδο, άνετη τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική και η ποιοτική κατασκευή του chalet σας προσφέρουν έναν ζεστό και άνετο χώρο για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις στιγμές με την οικογένειά σας.

Το οικόπεδο του chalet είναι ευρύχωρο και προσφέρει πολλές ευκαιρίες για δημιουργία υπαίθριου χώρου. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τη φύση, να φυτέψετε κήπο, να δημιουργήσετε έναν χώρο BBQ και πολλά άλλα.

Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε ένα υπέροχο chalet σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες του Επτάλοφου Παρνασσού.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού για να δείτε αυτό το καταπληκτικό ακίνητο.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
ID222
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Εμπορική δραστηριότητα | χωρίς τείχη
εμβαδό
128 m²
δωμάτια
2 μπάνια
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Επιπλωμένο
Έξοδα
τιμή
€ 550.000
Ενεργειακή απόδοση
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ξύλο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή