Δυάρι Φάληρο - Ιπποκράτειο, Ιπποκράτειο, Φάληρο - Ιπποκράτειο

Φάληρο - ΙπποκράτειοΦάληρο - Ιπποκράτειο
  • € 85.000
  • 3
  • 45
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Διαμέρισμα Προς Πώληση, : Ισόγειο, στην περιοχή του Ιπποκρατείου. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 45 τ.μ.. Αποτελείται από σαλοκουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Έχει δική του αυλή και το διαμέρισμα διαθέτει αυτόνομη είσοδο. Είναι πλήρως ριζικά ανακαινισμένο ηλεκτρολογικά και υδραυλικά και διαθέτει και θερμοπρόσοψη εξωτερική. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με κλιματισμό και επίσης διαθέτει ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια. Η κατάστασή του είναι εξαιρετική και βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες και είναι ιδανικό για εκμετάλλευση αλλά και για ιδιοκατοίκηση. Το ακίνητο επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, θωρακισμένη Πόρτα Ασφαλείας. Τιμή: €85.000.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
775502 - 19/02/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα
εμβαδό
45 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 85.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1970
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή