Duplex, νέα, 254 τμ, Γκολφ, Γλυφάδα

Γλυφάδα
  • € 2.210.000
  • 5
  • 254
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Μια εξαιρετική μεζονέτα όπου κάθε λεπτομέρεια αποτελεί απόδειξη της εκλεπτυσμένης κομψότητας και της σύγχρονης διαβίωσης. Τοποθετημένη σε προνομιακή τοποθεσία κοντά στο εμπορικό κέντρο, την παραλία και μόλις δύο λεπτά με τα πόδια από το έργο του Ελληνικού, η Καλυψώ όχι μόνο προσφέρει ευκολία και πολυτελή τρόπο ζωής, αλλά υπόσχεται μελλοντική ανάπτυξη και εξέλιξη.

Αυτή η κατοικία δύο επιπέδων, που εκτείνεται σε επιφανεια 254 τ.μ., αποτελεί πρότυπο με την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής και το σχεδιασμό της, προσφέροντας έναν τρόπο ζωής που χαρακτηρίζεται από κομψότητα και άνεση. Στο ισόγειο, η κύρια είσοδος ανοίγει σε έναν φιλόξενο ενιαίο χώρο με ένα ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία. Από εδώ, μπορείτε να απολαύσετε μαγευτική θέα στην πισίνα και τον κήπο, που ενισχύεται από τη ζεστή ατμόσφαιρα του ξύλινου δαπέδου σε όλο το χώρο. Το ισόγειο περιλαμβάνει επίσης ένα WC επισκεπτών, ένα κύριο υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και μια ευρύχωρη, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία. Η μεζονέτα περιβάλλεται από εναν όμορφο κήπο 350 τ.μ., με αποκλειστική χρήση, προσβάσιμο από όλους τους χώρους του ισογείου, με ιδιωτική πισίνα 38 τ.μ., στεγασμένο χώρο μπάρμπεκιου για υπαίθρια διασκέδαση και άφθονο χώρο για καθιστικά και χώρους χαλάρωσης - ιδανικό για συγκεντρώσεις κάτω από τον ήλιο ή τα αστέρια. Μια εσωτερική σκάλα οδηγεί στον 1ο όροφο, όπου η ιδιωτικότητα και η άνεση είναι εξασφαλισμένες με τρία υπνοδωμάτια, το καθένα από τα οποία διαθέτει το δικό του μπάνιο. Το ακίνητο προσφέρει άπλετο αποθηκευτικό χώρο εντός του σπιτιού και εντός του κήπου, καθώς και μια υπόγεια αποθήκη 9 τ.μ. Σχεδιασμένη για να υποστηρίζει μια οικολογική διαβίωση, η κατοικία διαθέτει αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση, εγκατάσταση φυσικού αερίου, ηλιακό θερμοσίφωνα και αυτόνομο κεντρικό σύστημα θέρμανσης και ψύξης για βέλτιστη άνεση και αποδοτικότητα. Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται μια ανεξάρτητη είσοδος προσβάσιμη μέσω κωδικού, κάρτας NFC ή κλειδιού, μια πόρτα ασφαλείας, λειτουργίες smart home, ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά και δύο θέσεις στάθμευσης με εγκαταστάσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Αν αναζητάτε μια κατοικία που συνδυάζει την πολυτέλεια μιας μονοκατοικίας με την ευελιξία ενός σύγχρονου περιβάλλοντος, τότε αυτή η μεζονέτα μπορεί να είναι το επόμενο σπίτι σας.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02U6TC - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
254 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 2.210.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2017
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή