Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΝαύπλιοΣταϊκόπουλου, Ναύπλιο Ελλάδα, 21100
  • € 1
  • 510
Περιγραφή
ΠΩΛΕΙΤΑΙ 3ΟΡΟΦΟ ΚΤΗΡΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟ –
“Μοναδική ευκαιρία! Προς πώληση 3όροφο κτήριο με κατάστημα στο ισόγειο, στο πανέμορφο Παλιό Ναύπλιο! Οι εξαιρετικές λειτουργικές δυνατότητες και η προνομιακή τοποθεσία αυτού του ακίνητου το καθιστούν μια θαυμάσια επένδυση για τον τομέα του τουρισμού.

Το κτήριο προσφέρει ένα ευρύχωρο κατάστημα, υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο ισόγειο, ιδανικό για εκείνους που επιθυμούν να δημιουργήσουν ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό προφίλ. Επιπλέον, οι δύο ακόμη όροφοι μπορούν να μετατραπούν σε πολλαπλές μονάδες κατοικίας ή διαμερίσματα για μεγαλύτερη ευελιξία.Αποτελείται από τρεις ορόφους 160 τ.μ. ο κάθε ένας και ένα δώμα 30 τ.μ.

Η προνομιακή τοποθεσία αυτού του κτηρίου στο Παλιό Ναύπλιο, με την πανοραμική θέα στο γραφικό λιμάνι και το κάστρο, δίνει τη δυνατότητα στους νέους ιδιοκτήτες να απολαύσουν τον μαγευτικό πολιτισμό και την αισθητική της περιοχής. Επιπλέον, η θέση του κτηρίου επιτρέπει εύκολη πρόσβαση σε όλες τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα και παροχές της περιοχής.

Αν και το κτήριο χρήζει ανακαίνισης, η αρχιτεκτονική του διατηρεί την αυθεντική ομορφιά και αξία του. Η τιμή πώλησης είναι ανάλογη, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες αναβάθμισης και το ότι αναμένονται άμεσα αποτέλεσμα στην αξία του ακινήτου μετά την ολοκλήρωση των ανακαινίσεων.

Μην χάσετε αυτήν την υπέροχη ευκαιρία για μια τουριστική επένδυση που θα σας ανταμείψει μεγαλοπρεπώς! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την πολύτιμη ευκαιρία.”
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6174301 - 11/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
510 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Έξοδα
τιμή
€ 1
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή