Duplex, νέα, 168 τμ, Πηγαδάκια, Βούλα

Βούλα
  • € 2.200.000
  • 5
  • 168
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα μοναδικό ακίνητο, σε σπάνια τοποθεσία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, που θα γοητεύσει εξίσου τους λάτρεις του πρασίνου και της θάλασσας. Πολυτελής μεζονέτα σε προνομιακή θέση σε πευκόφυτη περιοχή στα Πηγαδάκια Βούλας, σε απόσταση 20 λεπτών από το Διεθνές Αεροδρόμιο και μόλις 5 λεπτά από τον υπέροχο κόλπο της Βουλιαγμένης και τις πιο διάσημες παραλίες της Αττικής.

Πρόκειται για διαμέρισμα δύο επιπέδων συνολικής επιφάνειας 167,92 τ.μ., σε ένα συγκρότημα 4 συνολικά κατοικιών. Στον 1ο όροφο συνολικής επιφάνειας 84,29 τ.μ, η κύρια είσοδος μας οδηγεί σε έναν μεγάλο ενιαίο χώρο που φιλοξενεί σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, ενώ μεγάλες μπαλκονόπορτες χαρίζουν άπλετο φως και οδηγούν σε ευρύχωρη βεράντα με θέα στα πεύκα και τη θάλασσα. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχουν, ακόμη, 1 υπνοδωμάτιο με en suite μπάνιο και 1 W.C. επισκεπτών. Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα οδηγούμαστε στο δεύτερο επίπεδο συνολικού εμβαδού 83,63 τ.μ. με χώρο καθιστικού, 2 υπνοδωμάτια με en suite μπάνια και laundry room. Ο όροφος οδηγεί σε μεγάλο μπαλκόνι με μικρή πισίνα τύπου jacuzzi, που παρέχει το απόλυτο περιβάλλον χαλάρωσης, συνδυάζοντας ταυτόχρονα το υδάτινο στοιχείο με το πράσινο των πεύκων και τη θέα της θάλασσας.

Το ακίνητο διαθέτει ακόμη 2 υπόγειες θέσεις στάθμευσης με αναβατόριο αυτοκινήτων, δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, 1 αποθήκη 20 τ.μ., SMART οικιακούς αυτοματισμούς, προεγκατάσταση συναγερμού, αυτόνομη και ενδοδαπέδια θέρμανση, σύστημα ψύξης με αντλία θερμότητας, ενεργειακά κουφώματα, θερμοπρόσοψη, ανεξάρτητα φωτοβολταϊκά πάνελ και θα είναι ενεργειακής κλάσης Α+.

Μια κατοικία φτιαγμένη με έμφαση στην ποιότητα κατασκευής και την πολυτέλεια, ιδανική για οικογενειακή ζωή, αλλά και ιδεώδης σαν μια δεύτερη κατοικία όπου θα απολαμβάνετε αξέχαστες διακοπές σε ένα υπέροχο περιβάλλον.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό διαδικασία έκδοσης.
** Ημερομηνία παράδοσης: Δεκέμβριος 2024.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SNRO - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
168 m²
δωμάτια
5 (3 υπνοδωμάτια, 2 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
1° όροφος, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Έξοδα
τιμή
€ 2.200.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή