Μονοκατοικία βίλα Γλυσίδια, Γλυσίδια 84400, Παροικιά, Πάρος

ΠάροςΓλυσίδια, Γλυσίδια 84400
  • € 980.000
  • 4
  • 175
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Η πέτρινη βίλα στην Πούντα της Πάρου, που είναι διαθέσιμη προς πώληση, προσφέρει έναν απολύτως εντυπωσιακό τρόπο ζωής. Ας δούμε μια λεπτομερή περιγραφή του ακινήτου:

Τοποθεσία: Η βίλα βρίσκεται στην όμορφη και πανέμορφη περιοχή της Πούντα στην Πάρο κοντά στο αεροδρόμιο, προσφέροντας εκπληκτική θέα προς τη θάλασσα και το γύρο τοπίο. Η τοποθεσία αυτή είναι ιδανική για όσους αναζητούν απομόνωση και χαλάρωση.

Επιφάνεια: Η βίλα έχει επιφάνεια 195 τετραγωνικά μέτρα, προσφέροντας άφθονο χώρο για μια άνετη διαβίωση.

Σχεδιασμός: Η βίλα είναι κατασκευασμένη από πέτρα, προσδίδοντας τη χαρακτηριστική παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού Πάρο. Η εσωτερική διαρρύθμιση περιλαμβάνει ευρύχωρα δωμάτια με πολλά παράθυρα και γυάλινες πόρτες που επιτρέπουν τον φυσικό φωτισμό και εξασφαλίζουν την θέα στη θάλασσα από πολλές γωνίες του σπιτιού.

Πισίνα: Η βίλα διαθέτει πισίνα, που προσφέρει την τέλεια ανακούφιση κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Η πισίνα περιβάλλεται από όμορφη πλακόστρωτη αυλή και έχει θέα προς τη θάλασσα.

Κήπος: Η ιδιοκτησία διαθέτει μεγάλο κήπο γεμάτο φυτά και λουλούδια, προσφέροντας έναν πανέμορφο περιβάλλον για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Εξοπλισμός: Η βίλα είναι πλήρως εξοπλισμένη, επιπλωμένη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και παροχές που θα χρειαστείτε για μια άνετη διαμονή, όπως κλιματισμό, κεντρική θέρμανση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και πολλά άλλα.

Αυτή η πέτρινη βίλα στην Πούντα της Πάρου είναι μια πραγματικά εξαιρετική ευκαιρία για όσους αναζητούν πολυτέλεια, ιδιωτικότητα και την μοναδική αίσθηση της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής στο πανέμορφο νησί της Πάρου.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TDTZ - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
175 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Σοφίτα
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 980.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2005
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
Γ
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή