Οικοδομήσιμο οικόπεδο προς Πώληση

Ηράκλειο
  • € 380.000
  • 350
Περιγραφή
Προς πώληση, ένα εξαιρετικό οικόπεδο στην καταπράσινη περιοχή του Νέου Ηρακλείου, στα σύνορα με τις όμορφες περιοχές Πεύκης και Λυκόβρυσης. Το οικόπεδο, εκτάσεως 350 τ.μ., προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία για την ανέγερση του οικοδομήματός σας.
Ο συντελεστής δόμησης του οικοπέδου είναι 1.2, που επιτρέπει την ανέγερση κτιρίου που αξιοποιεί τον χώρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με συντελεστή κάλυψης 0.4, το οικόπεδο παρέχει ευελιξία στον σχεδιασμό του, ενώ το συμμετρικά τετραγωνισμένο σχήμα του προσδίδει αρμονία και ευκολία στην κατασκευή.
Το οικόπεδο επιπλέον διαθέτει δύο παράλληλους δρόμους για εύκολη πρόσβαση, ενισχύοντας την πρακτικότητα και τις επιλογές σας στον σχεδιασμό του σπιτιού ή του επιχειρηματικού χώρου που ονειρεύεστε.
Αυτό το οικόπεδο αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για όσους αναζητούν έναν χώρο μεταξύ φύσης και αστικής άνεσης, προσφέροντας τη δυνατότητα δημιουργίας ενός ιδιαίτερου και λειτουργικού περιβάλλοντος. Κλείστε ραντεβού για να εξερευνήσετε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία και να ξεκινήσετε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας!
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/7813
☎️ 210 6812500
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
17128 - 15/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Οικοδομήσιμο οικόπεδο
εμβαδό
350 m²
Πρόσβαση στον δρόμο/δικαίωμα διέλευσης
Σε αυτοκινητόδρομο
Έξοδα
τιμή
€ 380.000
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή