Δυάρι νέο, ισόγειο, Αγκαιριά, Πάρος

Πάρος
  • € 490.000
  • 3
  • 90
  • 3
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Η υπό κατασκευή κατοικία προς πώληση στην Αλική Πάρου είναι ένας όμορφος και σύγχρονος χώρος, που προσφέρει άνεση και πολυτέλεια σε έναν πανέμορφο τοπικό προορισμό στον οικισμό της Αλυκής. Το σπίτι, συνολικής επιφάνειας 90 τετραγωνικών μέτρων, έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια και ακολουθεί μια μοντέρνα αισθητική.

Το κτίριο αποτελείται από δύο πανομοιότυπες κατοικίες. Η κάθε μία διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, καθένα εξοπλισμένο με ενσωματωμένες ντουλάπες και φωτεινά παράθυρα που επιτρέπουν τη φυσική εισροή φωτός. Το κυρίως κομμάτι της κατοικίας αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλόνι-κουζίνας, που είναι άνετος και λειτουργικός. Υπάρχουν 2 μπάνια.

Το σαλόνι οδηγεί σε έναν ιδιωτικό κήπο με μια μικρή πισίνα, προσφέροντας έναν ιδανικό χώρο για χαλάρωση και διασκέδαση. Η αυλή είναι φροντισμένη με φυτά και λουλούδια, προσφέροντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Η κατοικία είναι κτισμένη με υψηλής ποιότητας υλικά και παρέχει σύγχρονες παροχές, όπως κλιματισμό και θέρμανση για την άνεση των κατοίκων. Επιπλέον, παρέχεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Η τοποθεσία στην Αλυκή Πάρου είναι ιδανική, προσφέροντας ηρεμία και πρόσβαση στο Αιγαίο Πέλαγος. Η παραλία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, προσφέροντας τη δυνατότητα για απολαυστικές μέρες στον ήλιο και τη θάλασσα.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02TTQ4 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
90 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3 μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / Ξύλο
Έξοδα
τιμή
€ 490.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
B
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή