Μονοκατοικία βίλα Βάρη - Βάρκιζα, Βάρη, Βάρη - Βάρκιζα

Βάρη - ΒάρκιζαΒάρη - Βάρκιζα
  • € 2.000.000
  • 5+
  • 450
  • 3+
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2024
Περιγραφή
Πολυτελής Βίλα Utopie στη Βάρη-Βάρκιζα, Αθηναϊκή Ριβιέρα. Αυτό το νεόκτιστο ακίνητο προσφέρει 5 υπνοδωμάτια, πισίνα και έναν καταπράσινο κήπο.

Λουσμένη στο φυσικό φως και με ευάερους χώρους, η βίλα των 450 τ.μ. αποπνέει ζεστασιά και χαρακτήρα με τα ξύλινα πατώματα να κοσμούν κάθε γωνιά της. Κατά την είσοδό σας, σας υποδέχεται το ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι που κοσμείται με ένα μοντέρνο τζάκι και εκτεταμένες γυάλινες πόρτες που ανοίγουν στον εξωτερικό χώρο.

Δίπλα στο σαλόνι βρίσκεται η ανοιχτή κουζίνα, πλήρως εξοπλισμένη με σύγχρονες ηλεκτρικές συσκευές. Ο εξωτερικός χώρος είναι το στολίδι αυτής της βίλας, διαθέτοντας έναν καταπράσινο κήπο με γρασίδι και ένα μεγάλο ξύλινο κατάστρωμα που συνορεύει πισίνα. Εξασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα, ο κήπος περιβάλλεται από δέντρα, δημιουργώντας μια γαλήνια όαση. Ο εξωτερικός χώρος ολοκληρώνεται με ένα μπάρμπεκιου, ιδανικό για να απολαμβάνετε τις ηλιόλουστες μέρες στην Ελλάδα.

Ανεβαίνοντας στον επάνω όροφο, θα βρείτε τρία υπνοδωμάτια, το καθένα από τα οποία συνοδεύεται από ένα ιδιωτικό μπάνιο και άφθονο χώρο στις ντουλάπες. Η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει ένα γοητευτικό μπαλκόνι, που προσφέρει υπέροχη θέα στον κήπο και τη γειτονιά.

Η βίλα διαθέτει επίσης υπόγειο όροφο με ανεξάρτητη είσοδο, αν και συνδέεται άνετα με την κύρια κατοικία μέσω ανελκυστήρα και σκάλας. Αυτός ο όροφος περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια με μπάνια, ένα ευρύχωρο καθιστικό και μια κουζίνα. Ευέλικτος στη λειτουργικότητά του, αυτός ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας, playroom, δωμάτιο προσωπικού ή να προσαρμοστεί στις προτιμήσεις σας.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
775149
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
450 m²
δωμάτια
5+ (5 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.000.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2023
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
ενεργειακή πιστοποίηση
Δεν υπόκειται
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή