Duplex, νέα, 225 τμ, Πηγαδάκια, Βούλα

Βούλα
  • € 2.250.000
  • 5
  • 225
  • 3+
  • Ναι
Περιγραφή
Ένα μοναδικό ακίνητο, σε σπάνια τοποθεσία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, που θα γοητεύσει εξίσου τους λάτρεις του πρασίνου και της θάλασσας. Mεζονέτα υψηλών προδιαγραφών σε προνομιακή θέση σε πευκόφυτη περιοχή στα Πηγαδάκια Βούλας, σε απόσταση 20 λεπτών από το Διεθνές Αεροδρόμιο και μόλις 5 λεπτά από τον υπέροχο κόλπο της Βουλιαγμένης και τις πιο διάσημες παραλίες της Αττικής.

Αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα συνολικής επιφάνειας 224,59 τ.μ. και ανήκει σε ένα συγκρότημα 4 συνολικά κατοικιών. Αποτελείται από ισόγειο 84,34 τ.μ. με άνετο σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα σε ενιαίο χώρο με μεγάλα παράθυρα έως το ύψος της οροφής που πλημμυρίζουν με φως το χώρο και οδηγούν στον όμορφο ιδιωτικό κήπο 146 τ.μ. δίπλα στην πισίνα. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχουν, επίσης, 1 υπνοδωμάτιο με ensuite μπάνιο και 1 W.C. επισκεπτών. Ανεβαίνοντας την εσωτερική σκάλα, οδηγούμαστε στον εξώστη του πρώτου ορόφου, συνολικού εμβαδού 58.03 τ.μ. όπου βρίσκεται 1 ακόμη υπνοδωμάτιο με ensuite μπάνιο, 1 δωμάτιο το οποίο κοιτάζει στο σαλόνι του ισογείου, και 1 W.C. Στο επίπεδο του υπογείου συνολικής επιφάνειας 82,22 τ.μ. βρίσκουμε έναν ενιαίο χώρο που φωτίζεται φυσικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επιπλέον καθιστικό, χώρος εργασίας ή playroom, 2 ακόμη δωμάτια που φωτίζονται φυσικά, 1 μπάνιο και το laundry room. Το επίπεδο αυτό μπορεί να διαμορφωθεί και σαν αυτόνομο διαμέρισμα, ανάλογα με τις ανάγκες σας, καθώς διαθέτει ανεξάρτητη είσοδο. Τα επίπεδα επικοινωνούν και με εξωτερικό ανελκυστήρα. Το ακίνητο διαθέτει ακόμη 2 υπόγειες θέσεις στάθμευσης με αναβατόριο αυτοκινήτων, δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου, 1 αποθήκη 20 τ.μ., SMART οικιακούς αυτοματισμούς, προεγκατάσταση συναγερμού, αυτόνομη και ενδοδαπέδια θέρμανση, σύστημα ψύξης με αντλία θερμότητας, ενεργειακά κουφώματα, θερμοπρόσοψη, ανεξάρτητα φωτοβολταϊκά πάνελ και είναι ενεργειακής κλάσης Α+.

Μια κατοικία φτιαγμένη με έμφαση στην ποιότητα κατασκευής και την πολυτέλεια, ιδανική για οικογενειακή ζωή, αλλά και ιδεώδης σαν μια δεύτερη κατοικία όπου θα απολαμβάνετε αξέχαστες διακοπές σε ένα υπέροχο περιβάλλον.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
W-02SNRH - 20/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Duplex | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
225 m²
δωμάτια
5 (4 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με ανσασέρ, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Σοφίτα
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 2.250.000
Ενεργειακή απόδοση
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, ενδοδαπέδια θέρμανση
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή