Τριάρι Ικαρίας, 263 35, Πάτρα, Κέντρο, Πάτρα

ΠάτραΙκαρίας, 263 35, Πάτρα
  • € 288.000
  • 4
  • 120
  • 1
  • 2
  • Ναι
Τελευταία ενημέρωση: 03/06/2024
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 1-196 - Πάτρα Λάγγουρα ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα στον 2 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ. σε οικόπεδο 750 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πάρκινγκ, αποθήκη 10 τ.μ., κήπο, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 25 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 3000 μέτρα απόσταση από πόλη 3000 μέτρα - Τιμή: 288.000 €
Κωδικός ακινήτου: 1-196 - Πάτρα Λάγγουρα ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Σε μία ήσυχη και καταπράσινη γειτονιά της Πάτρας, στον όμορφο οικισμό της Λάγγουρας, βρίσκεται αυτό το μοντέρνο και προσεγμένο διαμέρισμα, έτοιμο να σας υποδεχτεί και να σας προσφέρει άνεση και ποιότητα διαβίωσης.

Το νεόδμητο διαμέρισμα, βρίσκεται στον 2ο όροφο μιας πολυκατοικίας, συνολικής επιφάνειας 120 τ.μ., που βρίσκεται σε οικόπεδο εκτάσεως 750 τ.μ. Η εντυπωσιακή του αρχιτεκτονική και οι προσεγμένες λεπτομέρειες το καθιστούν ιδανικό για εσάς που αναζητάτε ένα σπίτι που θα σας χαρίσει άνεση και ποιότητα ζωής.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, έναν ευρύχωρο και φωτεινό χώρο σαλοκουζίνας, ένα μοντέρνο μπάνιο και ένα επιπλέον WC. Η σύγχρονη κουζίνα και το φωτεινό σαλόνι θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ησυχίας, ενώ τα υπνοδωμάτια θα σας προσφέρουν άνεση και ιδιωτικότητα.

Η κατασκευή του διαμερίσματος ολοκληρώθηκε το 2024, με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς διαθέτει ενεργειακή κλάση Α+. Επίσης, διαθέτει αντλία θερμότητας για θέρμανση και κλιματισμό, εξασφαλίζοντας έτσι οικονομική και άνετη θέρμανση όλο το χρόνο.

Το διαμέρισμα διαθέτει απεριόριστη θέα στο περιβάλλον της Λάγγουρας, ενώ οι μοντέρνες αλουμινένιες κουφώματα και τα πατώματα από πλακάκι είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την αντοχή και την ποιότητα. Η θωρακισμένη πόρτα, οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες και ο ανελκυστήρας είναι μερικά από τα πρόσθετα πλεονεκτήματα που θα απολαύσετε στον χώρο σας.

Η αποθήκη 10 τ.μ. και ο κήπος του διαμερίσματος προσφέρουν επιπλέον αποθηκευτικό χώρο και χώρο για χαλάρωση και απόλαυση του φυσικού περιβάλλοντος. Επιπλέον, οι σίτες, τα διπλά τζάμια και ο ηλιακός θερμοσίφωνας εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την άνεση σας, ενώ τα μπαλκόνια 25 τ.μ. θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να απολαύσετε την φύση και την ηρεμία της περιοχής.

Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 3000 μέτρα, ενώ η πόλη της Πάτρας βρίσκεται σε απόσταση 3000 μέτρα, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες της πόλης.

Συνολικά, αυτό το υπέροχο διαμέρισμα συνδυάζει την ησυχία και την φυσική ομορφιά της Λάγγουρας με την πολυτέλεια και την άνεση του μοντέρνου διαμερίσματος. Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε οι ιδιοκτήτες αυτού του υπέροχου ακινήτου, με την τιμή πώλησης να ξεκινάει απο 288.000 ευρώ.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός
1-196
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
120 m²
δωμάτια
4 (3 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
2° όροφος, με ανσασέρ
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 288.000
κοινόχρηστα
€ 30/μήνα
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή