Δυάρι Καλύβες, Καλύβες, Αρμενοί

ΑρμενοίΚαλύβες
  • € 390.000
  • 3
  • 70
  • 1
  • T
  • Όχι
Περιγραφή
Κωδικός ακινήτου: 12600 - Αρμενοί Καλύβες ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ. μόνο 60 μέτρα από τη θάλασσα. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2024 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση αντλία θερμότητας, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου, πόρτα θωρακισμένη, πάρκινγκ, κήπο, πισίνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 29 τ.μ. απόσταση από πόλη 25000 μέτρα απόσταση από χωριό 500 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 25000 μέτρα - Τιμή: 390.000 €
Πρόκειται για ένα μοναδικό, σύγχρονο και νεόδμητο συγκρότημα χτισμένο σε οικόπεδο στην πλαγιά ενός λόφου με μαγευτική θέα στη θάλασσα.
Συνδυάζει ένα μοντέρνο, μινιμαλιστικό στυλ με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Κρήτης και την εργονομία, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, με την ενσωμάτωση στο φυσικό περιβάλλον. Έπειτα ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού σε αυτό το ήσυχο, αλλά ταυτόχρονα κομβικό σημείο, το οποίο προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες.

Το έργο αυτό προσφέρει την ασφάλεια ενός συγκροτήματος κατοικιών με μεγάλους και άνετους κοινόχρηστους χώρους, δίνοντας την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν και να συμμετάσχουν σε διάφορες δραστηριότητες. Ταυτόχρονα, μπορεί να προσφέρει την ιδιωτικότητα ή ακόμα και τη μοναξιά που χρειάζεται για να χαλαρώσετε και να αναγεννηθείτε. Η ιδιωτικότητα επιτυγχάνεται καθώς τα σπίτια είναι χτισμένα σε διαφορετικά επίπεδα, με προστατευμένη θέα και ιδιωτικούς κήπους. Επιπλέον, η δυνατότητα ενός ιδιωτικού τζακούζι μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας με στιγμές χαλάρωσης στο νερό απολαμβάνοντας μια υπέροχη θέα από την ιδιωτικότητα του μπαλκονιού σας.
Τοπικά και φυσικά υλικά όπως ξύλο, πέτρα και ρωμαϊκός σοβάς χρησιμοποιήθηκαν για να εναρμονιστούν με το φυσικό περιβάλλον.
Οι κοινόχρηστοι χώροι προσφέρουν μοναδική θέα στο κρητικό τοπίο, στα πολυάριθμα βουνά, στον κόλπο της Σούδας και στο Αιγαίο Πέλαγος. Η πισίνα υπερχείλισης, οι χαρακτηριστικές κουρτίνες σκάλας και ο διακριτικός φωτισμός προσθέτουν σε αυτό το χαλαρωτικό περιβάλλον, με αποτέλεσμα μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα.
ELENA DIMOU | +302821050900
e.dimou@danos-melakis.gr | +306937254004
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
12600 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Διαμέρισμα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
70 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 1 μπάνιο
όροφος
Ισόγειο
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Πόρτα ασφαλείας
Μπαλκόνι
Πισίνα
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 390.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2024
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία ηλεκτρική
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή