Μονοκατοικία βίλα, άριστη κατάσταση, 465 τμ, Κοντομάρι, Πλατανιάς

Πλατανιάς
  • € 250.000
  • 5+
  • 465
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Βίλα 465 τ.μ. στο σύνολο, σε οικόπεδο 1221 τ.μ , στο Μετόχι Σιριλίου Κρήτης. Το ακίνητο είναι χτισμένο δίπλα σε παραπόταμο του ποταμού Ταυρωνίτη και η είσοδος σε αυτό γίνετε από ιδιωτική πύλη μεσαιωνικού τύπου ( με θυροτηλεόραση ) που ανοίγει με κοντρόλ και συνεχίζει περνώντας από ιδιωτική γέφυρα για να καταλήξει σε μεγάλο κήπο με φοίνικες, αιωνόβια φυτά , κρυφούς φωτισμούς και θολωτή κληματαριά .Η μονοκατοικία είναι 200 τμ , στο ισόγειο υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια , κουζίνα ,μπάνιο και μεγάλο σαλόνι , ο πρώτος όροφος διαθέτει μία μεγάλη κρεβατοκάμαρα , μπάνιο και γραφείο. Ακόμη , διαθέτει ξεχωριστό κτήριο 150 τμ., με ξύλινη επένδυση που λειτουργεί ως ξενώνας και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο , μπάνιο κουζίνα και μεγάλο σαλόνι. Διαθέτει αίθουσα δεξιώσεων 115 τμ. Έχει εξωτερικές αποθήκες και κλειστό γκαράζ απέναντι από την κεντρική πύλη και δίπλα έχει πάρκο με συντριβάνι καθώς και γρανιτένιο σαλόνι στη μέση. Διαθέτει σύστημα ασφαλείας με κάμερες σε όλο τον υπαίθριο χώρο καθώς και τηλεφωνικό κέντρο.
Το μεσιτικό γραφείο Παπαδημητρίου ,για επιλεγμένα ακίνητα, διαθέτει ιπτάμενο όχημα ( DRONE) για πανοραμικά βίντεο και φωτογραφίες.
Το γραφείο μας σας καθοδηγεί καθ’ όλη τη διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου και σας βοηθάμε σε κάθε βήμα για την εύρεση της ιδανικής ιδιοκτησίας για σας. Το γραφείο μας συνεργάζεται στενά με διακεκριμένους μηχανικούς, αρχιτέκτονες, δικηγόρους, συμβολαιογράφους και οικονομικούς συμβούλους. Όλοι μαζί συγκροτούν μια ισχυρή ομάδα επαγγελματιών που εγγυάται τον επιτυχή χειρισμό όλων των εξειδικευμένων εκείνων ζητημάτων που υπάρχουν στα πλαίσια μιας κτηματομεσιτικής συναλλαγής.
Το ακίνητο είναι το ακριβότερο προϊόν της αγοράς, η αγορά ή η πώληση ενός ακινήτου είναι πολλές φορές αποτέλεσμα των προσπαθειών μιας ζωής! Σας καθοδηγούμε καθ όλη τη διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου και σας βοηθάμε σε κάθε βήμα για την εύρεση της ιδανικής ιδιοκτησίας για εσάς.
Το γραφείο μας συνεργάζεται στενά με διακεκριμένους μηχανικούς, αρχιτέκτονες δικηγόρους συμβολαιογράφους και οικονομικούς συμβούλους. Όλοι μαζί συγκροτούν μια ισχυρή ομάδα επαγγελματιών που εγγυάται τον επιτυχή χειρισμό όλων των εξειδικευμένων εκείνων ζητημάτων που υπάρχουν στα πλαίσια μιας κτηματομεσιτικής συναλλαγής.
Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
Διεύθυνση μεσιτικού γραφείου Αναλήψεως 361 - Κανάρη
Τηλέφωνο: 2421054087
Κιν. 6979609697 - 6977411883
Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
1386 - 04/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
465 m²
δωμάτια
5+ (4 υπνοδωμάτια, 3 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο
συνολικοί όροφοι κτιρίου
2 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 εξωτερικά
άλλα χαρακτηριστικά
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / PVC
Έξοδα
τιμή
€ 250.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1996
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή