Ρετιρέ άριστη κατάσταση, 106 τμ, Κέντρο, Ανάβυσσος

Ανάβυσσος
  • € 350.000
  • 3
  • 106
  • 2
  • 1
  • Όχι
Περιγραφή

Κωδικός ακινήτου: 625724 - Σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Ανάβυσσου, στο Μαύρο Λιθάρι, προσφέρεται προς πώληση ένα πανέμορφο, πλήρως ανακαινισμένο και επιπλωμένο διαμέρισμα στον 1ο όροφο. Με μια συνολική επιφάνεια 106 τ.μ. και εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα, αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για όσους αναζητούν ένα πραγματικά ξεχωριστό και ευχάριστο σπίτι. Το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται έχει μέγεθος 530 τ.μ. και βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από την κοντινότερη παραλία.

Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι με ενσωματωμένη κουζίνα, ένα μπάνιο και ένα WC. Έχει κατασκευαστεί το 1980, αλλά έχει ανακαινιστεί πλήρως το 2021, με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας. Η θέρμανση είναι ατομική με πετρέλαιο, ενώ υπάρχει και τζάκι για τον χειμώνα. Τα πατώματα είναι από πλακάκι, ενώ τα κουφώματα είναι αλουμινίου για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Η είσοδος του διαμερίσματος είναι ασφαλής, καθώς η πόρτα του είναι θωρακισμένη. Επιπλέον, υπάρχουν εντοιχισμένες ντουλάπες για μεγαλύτερη αποθήκευση χώρου.

Απολαύστε τις καλοκαιρινές βραδιές στα μεγάλα μπαλκόνια, συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ., τα οποία προσφέρουν μια μοναδική θέα στη θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή. Ο κήπος και η ανοιχτωσιά σας επιτρέπουν να απολαύσετε τη φύση και τον ήλιο στον ελεύθερο χώρο του σπιτιού σας. Επιπλέον, υπάρχει και ένα BBQ για να απολαύσετε υπαίθρια γεύματα με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματισμό, σύστημα συναγερμού και δορυφορική κεραία. Είναι εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές και προσφέρει επίσης σίτες στα παράθυρα και διπλά τζάμια για μεγαλύτερη ηχομόνωση και ενεργειακή απόδοση. Τέλος, υπάρχει και αποθήκη 7 τ.μ. για να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Η περιοχή της Αναβύσσου είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για την καλοκαιρινή της ζωή, αλλά προσφέρει επίσης ηρεμία και ησυχία όλο το χρόνο. Το κοντινό Μαύρο Λιθάρι είναι γνωστό για τις καθαρές, κρυστάλλινες παραλίες του και τα καταγάλανα νερά του. Η πρόσβαση στην Αθήνα είναι εύκολη και γρήγορη, καθώς η περιοχή είναι καλά συνδεδεμένη με τον αυτοκινητόδρομο.

Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας αυτό το υπέροχο διαμέρισμα, με έναν κωδικό ακινήτου που αξίζει να θυμάστε: 625724. Η τιμή πώλησης επιπλωμένο και πλήρως εξοπλισμένο είναι μόλις 350.000€. Τιμή συζητήσιμη χωρίς τα έπιπλα. Επικοινωνήστε μαζί μας.
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Πληροφορίες
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
625724 - 19/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Ρετιρέ | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
106 m²
δωμάτια
3 (2 υπνοδωμάτια, 1 άλλο), 2 μπάνια
όροφος
1° όροφος
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Κοινός κήπος
Εξωτερικά πλαίσια διπλό τζάμι / αλουμίνιο
Έξοδα
τιμή
€ 350.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1980
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
ενεργειακή πιστοποίηση
Εκκρεμεί πιστοποίηση
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή