Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

Θεσσαλονίκη - ΚέντροΚέντρο Θεσσαλονίκης
  • € 2.500.000
  • 700
Περιγραφή
Μοναδική Ευκαιρία Αναβίωσης: Ανακαινίστε το Νεοκλασικό Κτίριο Των Ονείρων Σας!
Είστε έτοιμοι να φέρετε ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα ξανά στη ζωή; Ένα μαγευτικό νεοκλασικό κτίριο, που η όψη του έχει κριθεί διατηρητέα, περιμένει να αναβιωθεί με την αίγλη του παρελθόντος και την λειτουργικότητα του μέλλοντος.
Αυτό το διατηρητέο κτίριο, με την κλασική του γραμμή και την αρχοντική παρουσία, προσφέρει ένα ανεκτίμητο κομμάτι ιστορίας και πολιτιστικής κληρονομιάς. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να το μετατρέψετε σε έναν πανέμορφο χώρο που θα εντυπωσιάζει και θα εμπνέει.
Με προσεκτικό σχεδιασμό και παρεμβάσεις, μπορείτε να δώσετε νέα ζωή σε κάθε γωνιά αυτού του κτιρίου. Αναδείξτε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του και δημιουργήστε μοναδικούς εσωτερικούς χώρους που θα αντανακλούν την αισθητική και την πολυτέλεια της εποχής.
Μην αφήνετε αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Κάντε δικό σας αυτό το εξαιρετικό κτίριο και δώστε του την αναγέννηση που αξίζει.
Περιγραφή: Το κτίριο αναπτύσσεται σε 5 επίπεδα, Ημιυπόγειο, Υπερυψωμένο Ισόγειο, 1ος, 2ος, 3ος (εσοχή), συνολικής επιφάνειας 700τμ, σε οικόπεδο 189τμ. Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πολύ κοντά στον Λευκό Πύργο και 2 βήματα από την κοσμική παραλία της πόλης, κέντρα διασκέδασης, το Λιμάνι, την πλατεία Αριστοτέλους, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το Βασιλικό Θέατρο, την ΔΕΘ και άλλα σημεία ενδιαφέροντος της πόλης. Έτος κατασκευής του είναι το 1924 και χρήζει ριζικής ανακαίνισης. Κατάλληλο για ξενοδοχείο (κάτι ανάλογο έγινε πρόσφατα σε παρόμοιο κτίριο της παραλίας) ή εξαιρετικά πολυτελές κατάστημα εστίασης, ή χώρος για κλειστό κλαμπ μελών. Τιμή: €2.500.000.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
776491 - 19/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο
εμβαδό
700 m²
συνολικοί όροφοι κτιρίου
5 όροφοι
Έξοδα
τιμή
€ 2.500.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1924
κατάσταση
Χρήζει ανακαίνισης
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή