Μονοκατοικία βίλα Μαδές, Μαδές 71500, Αχλάδα, Γάζι

ΓάζιΜαδές, Μαδές 71500
  • € 4.600.000
  • 5+
  • 760
  • 3+
  • Όχι
Περιγραφή
Πωλείται υπερπολυτελές συγκρότημα κατοικιών 750τ.μ με ιδιωτική πισίνα και θέα τον γραφικό κόλπο της παραλίας. Βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία ακριβώς πάνω από τις κρυστάλλινες θάλασσες του Μαδέ, Ηρακλείου Κρήτης. Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο κόσμημα, σχεδιασμένο με μεγάλη προσοχή, προσκαλεί τους επισκέπτες του να απολαύσουν το πολύχρωμο περιβάλλον της, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα το απέραντο γαλάζιο και την ατμόσφαιρα της Κρήτης γεμάτη φως και ενέργεια.

Η παραδοσιακή πέτρα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της βίλας. Οι πολυτελείς εσωτερικοί χώροι, σχεδιασμένοι με φυσικά υλικά, δίνουν μια ειδυλλιακή αίσθηση στην ατμόσφαιρα, ενώ οι εσωτερικοί και εξωτερικοί κοινόχρηστοι χώροι δημιουργούν μια χαλαρωτική κοινωνική ατμόσφαιρα. Τα ήρεμα υπνοδωμάτια παρέχουν ένα ήσυχο περιβάλλον για να πετύχετε την απόλυτη χαλάρωση. Η δύναμη του νερού ενισχύεται απόλυτα με την προσθήκη της χαλαρωτικής πισίνας, καθιστώντας έτσι το ακίνητο μια εκπληκτική επιλογή. Για τους ενδιαφερόμενους που αναζητούν μια ομαλή, άνετη και πολυτελή κατοικία, αυτή η βίλα είναι ιδανική. Παρέχει πολυτελείς χώρους σε ιδιωτικό περιβάλλον για πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Το ακίνητο βρίσκεται στο 100% της αποπεράτωσης του και διατίθεται προς πώληση επιπλωμένο και ηλεκτρικά εξοπλισμένο με εξαιρετικής ποιότητας στα υλικά και στα έπιπλα. Διαθέτει επίσης ιδιωτικό πάρκινγκ σε κλειστό και ελεγχόμενο ιδιωτικό χώρο με κύκλωμα παρακολούθησης.

Προσφέρει εκπληκτική επενδυτική απόδοση με ετοιμοπαράδοτο business plan και διαχείριση για βραχυχρόνια μίσθωση. Εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία.

Loyal Group Realty
Info@loyalgrouprealty.com
25ης Αυγούστου 33, Ηράκλειο Κρήτης
+ 30 6987700726
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6179533 - 06/03/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Μονοκατοικία βίλα | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
760 m²
δωμάτια
5+ (12 υπνοδωμάτια, 5 άλλα), 3+ μπάνια
όροφος
Ισόγειο, με πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Συναγερμός
Πόρτα ασφαλείας
Εξωτερική έκθεση
Μπαλκόνι
Πισίνα
Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας
Επιπλωμένο
Ιδιωτικός κήπος
Έξοδα
τιμή
€ 4.600.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
2022
κατάσταση
Νεόδμητο / Υπό κατασκευή
θέρμανση
Αυτόνομη
Ενεργειακή κατηγορία
A+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή