Πολυκατοικία - Κτίριο προς Πώληση

ΑργυρούποληΑβέρωφ, 61
  • € 3.025.000
  • 5+
  • 550
  • 3+
Περιγραφή
Προς πώληση βρίσκεται ένα εξαιρετικό αυτοτελές ακίνητο, το οποίο αποτελεί έναν συνδυασμό από μοναδικά διαμερίσματα και μια πολυτελή μεζονέτα. Το ισόγειο περιλαμβάνει ένα ανεξάρτητο ημιυπόγειο διαμέρισμα, ιδανικό για όσους επιζητούν την ιδιωτικότητα και την ησυχία, διαθέτοντας τζάκι και εκπληκτική θέα στο πίσω μέρος του κήπου. Στον πρώτο όροφο, θα βρείτε ένα αυτοτελές, μοντέρνο διαμέρισμα με δύο υπνοδωμάτια, σχεδιασμένο με μια αίσθηση μοντερνισμού και πολυτέλειας. Η κορυφή του ακινήτου στεγάζει μια υπερπολυτελή μεζονέτα που καταλαμβάνει τον 2ο και 3ο όροφο, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση και πολυτέλεια.

Το κτήριο πωλείται στο σύνολό του, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για επενδυτές ή ιδιώτες που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα εξαιρετικό ακίνητο σε μια ξεχωριστή τοποθεσία. Βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από το βουνό, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε φυσικές ομορφιές και χαλαρωτικές διαδρομές, ενώ απέχει μόλις 1 χιλιόμετρο από το πάρκο του ελληνικού, ιδανικό για όσους εκτιμούν την πρόσβαση σε πράσινους χώρους και αναψυχή.

Η τιμή είναι μη διαπραγματεύσιμη, αντανακλώντας την αξία και τη μοναδικότητα του ακινήτου.

Δεν υπάρχουν άλλα αυτόνομα κτήρια διαθέσιμα προς πώληση στην περιοχή, κάνοντας αυτή την προσφορά μια σπάνια και αξιοποιήσιμη ευκαιρία.
Χαρακτηριστικά
Κωδικός και Ημ/νία αγγελίας
EK-6179675 - 01/04/2024
συμβόλαιο
Πώληση
τύπος
Κτίριο | Πολυτελές ακίνητο
εμβαδό
550 m²
δωμάτια
5+ δωμάτια, 3+ μπάνια
συνολικοί όροφοι κτιρίου
3 όροφοι
Χώροι στάθμευσης
1 σε πάρκινγκ/κλειστό πάρκινγκ
άλλα χαρακτηριστικά
Τζάκι
Πόρτα ασφαλείας
Συναγερμός
Προσανατολισμός νότος, ανατολή
Έξοδα
τιμή
€ 3.025.000
Ενεργειακή απόδοση
Έτος κατασκευής
1999
κατάσταση
Πολύ καλή / Ανακαινισμένο
θέρμανση
Αυτόνομη, τροφοδοσία με πετρέλαιο
Ενεργειακή κατηγορία
B+
Πρόσθετες επιλογές

Επικοινώνησε με τον διαφημιστή

Ιδιώτης